Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je Miske kralj. On je 60% reprezentacije.
Kako bolan nema Bosne a Neretva huči, Kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, Kako bolan nema Bosne a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, al' sagni se hajvanu, pogledaj, ide. Ide Sana, Ide Sava, Ide Drina, Ide Ukrina, Ide Vrbas, Ide Bosna, Ide Lašva, Ide Željeznica, Svi oni i one idu.
MAJSTORE !!!
ejs strah, 'aj ne rise!!!
Susicu nemoj nista strah, nego spakuj kofere i put pod noge u Brazil :D
Ja mislim da su mnogi duzni Safetu izvinjenje za sve grube rijeci po forumima:)
http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k
Bosna je Sila i odjednom više niko ne želi protiv nas da igra !BHF
SAFET SUSIC SAFET ZEC SAFET ISOVIC SAFET ..... SVI SMO SAFET
@zenica: Moj ADNANE BURIĆ....Koja si ti ubleha, ti da komentarišeš legendu BH i Francuskog nogometa, vjerovatno nisi zapamtio svjetsko ptvenstvo u Italiji 1990, a našo si za pravo da komentarišeš. Čast Zeničanima, legendarnom " JAPI-u" , a svi vi kao ti, vjerovatno ste navijali za Grčku, nebi me iiznenadilo.
NA CESTITKE UZVRACAMO CESTITKAMA, SVAKO DOBRO ZELIMO VASOJ NOGOMETNOJ REPREZENTACIJI, SVAKO DOBRO DA VAS PRATI NASI DRAGI SUSJEDI.
susjedi čestitam, sretno u ostalim utakmicama. Budite prvi u skupini ... imate odličnu ekipu. pozdrav iz hrvatske
Pepe meni je veci strah da odemo na SP a da tamo se izblamiramo, ja sam 100% siguran u slucaju da idemo na SP da ce se umjesati 1001 glada oko tima, ko ide, itd. A da bi protiv jedne Argentine mogli i fasovati debelo. Meni onaj poraz od 6-2 protiv Portugala nikako ne ide u glavu, jer skoro pa iste igrace imamo. Znaci da imamo i potencijala za fisako u velikoj dimenziji, no sve u svemu sad nas kaci serija gostujuci utakmica pa da vidimo.
kakav post bosnoljub svaka ti dala
to safete zmaju najveci
Mozemo dobiti bilo koga na svijetu i to svi znaju, a kad odemo na svjetsko i uvjerit cemo se u to, ponosan sam ono pravo
BRAVO ZMAJEVI...........HVALA ZA PRELIJEPU NOC.....