Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klanjajte svi ikindiju prije tekme, pomolite se gospodaru svemira i sutra smo svi uz vas
InshAllah - ako Bog da !
Tada je jacija vec uveliko, a poslije tekme klanjati rani sabah da se zahvalimo ako Bog da :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kto je ta sta je ta da prostis Gdje li je ta Odakle je Kuda je ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostis jedna zemlja imade I posna i bosa da prostis I hladna i gladna I k tomu jos Da prostis Prkosna Od Sna”
Dragi Safete izjave "Oni koji nas ne poznaju uvjerit će se koliko smo dobri" se daju u svlačionici ili kada hoćeš da "prepadneš" ekipu koja je znatno slabija od tebe. Ovakve izjave protiv Argentine su sulude, samo se Argentinci motivišu džaba. Da si bogdom hvalio Argentinu, divio im se, neka već upišu laganu pobjedu, pa da se probaju na utakmici iznenaditi i šokirati.
@#DUNJA# To da li će se neko predati ne odlučuje se na konferencijama za štampu već na terenu. Na konferenciji za štampu se priča za jedno, a u svaličionici drugo, ono što zaista treba da se kaže.
http://www.onlineincomesistem.com/ Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(potrebno je poznavanje engleskog,bar osnovno) sajt ne trazi nikakva ulaganja i regsitracija je besplatna potpuno sajt mozete pogledati cisto infoormativno. http://www.onlineincomesistem.com/
malo se prizemlji, skromnost je vrlina velikih...
Sretno Zmajevi svi smo uz vas i znamo da nas necete razocarati ma samo hrabro i nadajmo se pobjedi et ja malo optimista veliki mada je ipak Argentina u pitanju ma ko ih sisa ajmoooo Zmajevi odusevite naciju Sretno nam bilo huh
Molim Dragog Boga da nam pomogne i da nas obraduju akoBogda pobjedom.
"Naša zemlja je jedinstvena. Istina da je reprezentacija postigla to da nas u našoj državi vole i cijene i u nekim dijelovima koji nisu bili privrženi ovoj reprezentaciji hahahahahhahaahhahahhahhahha blaga rijec je LAZ ...ko i sve u ovaj drzavi na papiru
@ lee ima pjesma: " a ko nece nek se ne namece, od nameta nema selameta"..normalno da ne osjecamo svi isto..nadam se da cemo biti svi bolji jedni prema drugima..
Lee mi smo sebi bolan cini mi se najveci neprijatelji..ljudi dosta primitivni a srčani, kad ih okrenes negdje lete, ne pitaju zasto lete a da ih pitas ne bi ti znali odgovoriti..
odigrao sam hendikep na argetinu pošto je mala kvota na pobjedu...dres messia je tu,FORZA ARGENTINA
Pa role nadam se da ces izgubit tu marku sto si ulozio :)
Tako je Safete, pokazi cijelom Svijetu snagu nase Bosne i nasih Zmajeva!
Ne daj Bože da izgubimo i gore loš rezultat napravimo , kako će ovi novinari kao lešinari da krenu sa pisanjem i što jest i što nije. Po Džeki i Spahi ponajviše jer vidim nigdje za bh medije ne daju izjave, Da odmah kažem , momci kako god , mi smo uz vas . l kad je teško. Srce na teren. Ostavite traga gore , pokažite svima kako mi u Bosni i Hercegovini igramo dobar nogomet. Uz Božju pomoć do pobjede.
sretno momci "let force be with you"
Da je kako izbjeći signal BHTV i komentare Velida Spahe, kakva HD rezolucija. To je ono što kvari svaki užitak..
Dragi Safete izjave "Oni koji nas ne poznaju uvjerit će se koliko smo dobri" se daju u svlačionici ili kada hoćeš da "prepadneš" ekipu koja je znatno slabija od tebe. Ovakve izjave protiv Argentine su sulude, samo se Argentinci motivišu džaba. Da si bogdom hvalio Argentinu, divio im se, neka već upišu laganu pobjedu, pa da se probaju na utakmici iznenaditi i šokirati.
...one koji su svjesni svojih kvaliteta nemereš ni prepast, ni uljuljkat nekim snishodljivim izjavama...taok da je ova izjava više da domaće pučanstvo...
Argentinci su već uljuljkani, svjesni su da su jači igrački, dobili lagano prijateljsku, igraju protiv reprezentacije koja je debitant, imaju Mesija, biće ih na tribina 80%.... I onda Safet kaže sad ćete viditi ko smo mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedva cekam ponoc! aaaaaaaaaa
btw. Organizirano je gledanje utakmice u Domu Mladih!
ubit cemo ih ko kuduz bademu ....
Zove Sušić Spahića....Spaha, Spaha, pusti mesija čuvaj Kolašinca hahahaha
Zna Pape sta govori.. Varijanta A: utvrdo, remi, Varijanta B: ne trositi se ako primimo 2 komada, grupisati se i cekati Nigeriju.Ova zadnja opcija je vjerovatna 85%
Semsa/Semso zar nisi dosad bar 12 puta oplodjen/a od silnih oplodi me oprasi me?