Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
draga gospodo SVEZNAJUCI ne pratim ne poznajem te momke...al vjerujem da su svi iz domace lige... vjerujte u mnogo primjera ti momci ce dati vise od sebe nego neke nase manekenke iz VELIKIH KLUBOVA... ovi su mladi i žedni uspjeha njima to treba...a KLOCEVI NISU ;-) a gospodo draga prijateljske tekme i jesu da se isprobavaju novi kadrovi, druge postave, nove akcije itd itd :-)
Ako je iko zasluzioo da ga PAPE pozove u REPKU to je MUAMER SVRAKA...
samo cu jedno malooo pitanje ali vrlo bitno da vam postavim. Ko to od vas gleda Austrijsku ligu i Izraelsku ligu pa da komentarisu kako Cocalic i Hadzic igraju. Cak negledate ni Zukanovica nego vidjeli da je odigrao utakmicu pa mislite da je dobar. I Adnan Mravac je standaradan u svojoj ekipi..neznaci da zna igrati
jaoo..nismo odigrali ni jedan mec od ovih prijateljski susreta a vec imamo stotinu Einsteina ovdje sto komentarisu, da nam je Bog da pomoci
gumena glava E,moj pape,pa mogo si bar dvojcu iz Vrbanjuse uzet!Oni bi rado s tvojim burazom potpisali,a i suprugu bi ti pripazili pravo!
SAFETE IDI BOLAN PA JA BI BOLJI TIM SASTAVIO SE.LJ.A.CIN.O ONA GLU.P.A EVO PRAVI TIM OD 22 IGRACA 1 TIM BEGOVIC SPAHIC PAPAC MUJDZA LULIC RAHIMIC SALIHOVIC MISIMOVIC PJANIC DZEKO IBISEVIC 2 TIM SEHIC PANDZA ZUKANOVIC COCALIC KVESIC ZAHIROVIC SVRAKA,MEDUNJANIN,MUSLIMOVIC,MALETIC,VRANJES HVALA CAO EV MOZDA JOS I NEKE OD OVHI IGRACA JAHIC(KOJI PO MENI JE IGRAC 0 NAJLOSIJI OD SVIH UBJEDLJIVO),NADAREVIC,MOZDA CAK I ZEC JER JE U FORMI I TAKO JOS NEKI A DOSTA VISE CUJ VRANIC 10 NJEMACKA LIGA,IBRICIC NIJE IGRO GODINU DANA NORMALNU TEKMU,ALISPAHIC NEDO BOG IGRAC,CAK MOZDA NIJE NI MEDUNJANIN ZA REPKE JER NE IGRA ALI JE KO IGRAC SJAJAN MOZDA GA TREBA S ZEBOM MJENJATI,STEVANOVIC ZDRAVO, FALI NAM ZADNJI VEZNI ZA 1 TIM RAHIMIC NEIGRA NIKAKO ZA CSKA TU BI MOGO COCALIC ILI NEKO DRUGI UGLAVNOM ZAKLJUCAK JE DA IMAMO SJAJAN TIM KOJI JE VRIJEDAN ODLAZKA NA SP2014 SAMO DEFINITIVNO NEMAMO TRENERA ZA TO JEDNOSTAVNO SA OVAKVOM NEJGOVOM TAKTIKOM NAS NECE BITI NIGDJE NA MAPI !
ne rise i pisi gluposti balavac,Pandza je momak sa najvecim srcem u repki ,bori se ko lav, gine za svaku loptu---eeeebote nekakav zukanovic
Zasto onog momka Zukanovica iz Belgije ne zeli zovnuti??? Bolji od Pandze 80 puta.
Mensur Mujdža, Ibrahim Šehić, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Mehmed Alispahić i Darko Maletić. Vise od pola tima igra ili ne igra u nikakvim timovima poput 3 ligasa iz Njemacke. Nije mi jos poznato da igrac iz 3 lige (bilo koje drzave) je pozvan u reprezentaciju. Ovo je samo znak da BiH uopste nema kvalitetnih igraca, barem ne dovoljno! 5 dobrih nije ipak 11 ili 16 nego samo 5 a gdje je ostalo. I mi smo favoriti, pitam se cega? Da neko okrene grupu naopako mozda bi ispali kao najjaci!
Od vas mozda dvoje se razumije u fudbal a kad je pitanje BiH repke isto tako! Nasa odbrana a i u jednu ruku golman su najslabija karika u repki. Mi smo bruku utakmica izgubili protiv protivnika koji su gledajuci po sredini i napadu znatno slabiji od nas. Problem je odbrana mi nju nemam - nego imamo par kr-ka-na koji krse sve redom i cesto prave penale, dobe slobodne udrace protivniku, crvene kartone i propuste. A golman je da vako kazem nula. Nego kad nije moglo za Kanade daj u BiH a kad je imao priliku za Kanadu javno reko da nebi nikada branio za BiH. Garant cemo upackat jednu kod kuce ili protiv Latvije ili Litvanije a tako isto jednu u gostima ili protiv Latvije, Litvanije ili Lihtenstajna! A sto se tice Grcke i Slovacke u gostima nam se slabo pise dok kod doma moze se ocekivati pobjeda! Mi imamo tedencuju da ove slabije ponizimo pa se onda cudimo! A nasa odbarana je suplja ko svicarski sir!
BiH - Lihtenstejn: kuci pobjeda (4-0) u gostima remi (1-1) BiH - Grcka: kuci poraz (1-2) u gostima poraz (0-3) BiH - Latvija kuci pobjeda (3-0) u gostima pobjeda (2-1) BiH - Litvanija kuci poraz (0-1 u gostima pobjeda (4-1) BiH - Slovacka kuci pobjeda (2-1) u gostima poraz (2-4) To ce biti bilanca nasih! Nema nasima je 30 godina a pola igraca igra vandredno! Pop*us*it cemo kod kuce sa Litvanijom i Grckom, a prvu kod Lihtenstajna. Tman ce biti kako je moguce bilo i koliko je sudija kriv u te dvi doma a u vezi Lihtenstajna ce biti najveci krivac Safet poslje te utakmice ce dati i otkaz.
MUJDŽAAAAAAAAAAAA!
mozes mi pljunut pod prozor harune
nek si pokazao da si na intelektualnom nivou amebe, bolje da ti je otac svrsio za sljivic nego sto je tebe napravio....
idete mi i vi svi i reprezentacija na onu stvar , koji ste vi levati igraci iz nase lige idu za novac ili preko veze u repku nebil se prodali vani malo reklame mislite da ce igrati duze hahahah i koji klinac se ima uciti u reprezentaciji , trebaju nam iskusni igraci velikih liga i utakmica , ne kazem da su igraci iz nase lige lose ali fali njima mnogo toga da bi oni igrali protiv velikh reprezentacija. Koji ste levati svi vi , kod nas to hoda tako, isto, sve je kod nas za k..ac . Necemo nista postici stim sto smo samo patriote i volimo repku nasu , treba pokazati nezadovoljstvo dosadasnjim rezultato i rado. zar ste vi zadovoljni dosadasnjim? ma samo se nerviram boli me vise ona stvar za repku znam da necemo nikada na takmicenje dok je kako je samo zivce gubimo. A susic ako je bio dobar igrac ne znaci da ima m_uda i da je dobar trener
- Zasto je odjednom izostavljen Ognjen Vranjes kad je momak svaki put ono malo dobijenog vremena odigrao lavovski. - Zasto ide Spahic(turista) i uzima mjesto drugima. - Zasto je Dzeko kapiten(taj momak samo seta oko sesnaesterca i nikakvog kontakta sa saigracima nema) - Zasto je izostavljen Zlatan Muslimovic (nasao klub i igra u formi) -Zasto je pozvan Ibricic (neigra)
ovaj Telonja sam sebi sere u usta. Koliko puta je rekao da ce pozvati samo najspremnije.Spahic je povrijedjen i bolje da je dao sansu nekom novom igracu. Ibricic neigra nikakako, Dzekloc nije odigrao 7 zadnjih utakmica,Medunjanin suspendovan do nedavno,Rahimic igra samo za repku u klubu sjedi.Telonja nema karaktera prvo slaze sam sebe pa onda sviju nas. Drvlje i kamenje je bilo na Muslimovica i jos neke igrace jer nisu bili standardni a poziva povrijedjene i one koji nisu u formi i zauzimaju mjesto nekom potencijalnom kandidatu.Eno muslimovica u Kini, liga bolja od nase, ode i Lucas Barrios iz Borusije tamo.Yebii gaaa nemoze svima Telonjin braco biti menadzer.