Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Pape, samo staloženo, spusti loptu na zemlju. Uvijek ima šanse dok sudija ne svira kraj. Nećemo se predavati valjda.
Pa stvarno valjda je doso red na nas, da padnemo u trans od srece!
Nije teško pobjediti Portugal, već sudiju. Kako god, sretno zmajevi !
baljuge, moracete cekati neka bolja vremena. portugal i ronaldo prosto moraju ici dalje.
Ja samo isticem: Zivjela Bosna i Hercegovina drzava Srba, Hrvata, Bosnjaka, Jevreja, Roma i ostalih, pa nek crknu dusmani
@ DK \"Ja sam Bošnjak i nisam papak, navijao sam za Tursku protiv Hrvatske i opet ću...\" Nisi ti papak. Ti si papcina. Evo ti dokaza: Prvo - kakve veze ima fudbal sa politikom? Nije ti palo na pamet da navijas za ove ili one zato sto volis nekog igraca ili njihov stil igre? Drugo - Zao mi je tvojih rodjaka, ali njima je dosla glave upravo politika iz prosle tacke. Ili, ako bas hoces -HVO TJ. (para)vojska bosanskih hrvata , a ne zemlja Hrvatska koja igra protiv Turske. Trece - Sa hrvatima dijelis zemlju, zivis u istoj kuci, jedemo ista go.vna, hebu nas isti politicari, neki igraju za nasu, zajednicku Bosnu... Ali, ti ces navijati za zemlju sa kojom jedva dijelimo i kontinent? Cetvrto - U proslom ratu su najvise zla bosancima nanijeli bosanci. Svih konstitutivnih vjeroispovjesti. Da li bi zbog Babe navijao za Tursku protiv BiH? Peto - Iz tebe progovara mrznja, cak i kad je fudbal u pitanju. Kontas??? Naprijed Bosna! Naprijed Hrvatska i Crna Gora
@premijera To što se slavila pobjeda Turske je samo iz inata prema BH Hrvatima koji su se godinama radovali svakom neuspjehu reprezentacije BiH, i javno ispoljavali mržnju prema državi u kojoj žive.Ako mrzimo Hrvatsku slavili bi i kad gubi od drugih ekipa,a da navijamo za Tursku,kakvo je onda trebalo da bude slavlje kod nas kad su Turci bili treći na svjetskom prvenstvu.
Ajde ba-lije ne placite vise sta ste se uplasile ionako ako federacija bih ispadne imate za utehu tursku koja ce eliminisati ust-ashice . 100% federacija bih 4ever
Svi Srbi u jednoj državi!
salihamidzic na desnom beku to je rjesenje
\"Bosna i Hercegovina vodi na \"Parken stadionu\" Sjetite se te utakmice pa recite hoćemo li oderati Portugal Palac gore ko je ZA Konačno da nam se sreća nasmješi
Znas kad ce Bosna ne evropsko...nikad a mozda ni tad sve dok ja kolo vodim. jos nikome nije jasno kako sam bio potplacen na utakmici sa francuskom i kako sam majstorski skrivio penal. cak sam trebo dobit i zuti karton za onaj start tj crveni jer sam vec imao zuti ali sudija lik neki nije mi dao. al hajde dobro je ispalo namjestio sam rezulatat kao i mnoge u svojoj karijeri. nije mi jasno kako me niko nije skuzio da siljim rezulatate. fino sam u prvoj utakmici pustio benzemu da me okrene onim smjesnim driblingom iz okreta. jos ba na ovoj utakmici sa francuskom zamalo me moj pajdas potplaceni hasagic nije izradio..pobjego na pola utakmice a sve bilo dogovoreno jer smo u tandemu prodali sve.ja jos insistiro kod papeta da igra hasagic levat ispred begovica samo radi namjestaljke i cuda niko me nije skonto.al kreten hasagic stali pocela ga pec savjest zamalo me nije zezno na kraju.al dobro je pare su legle idemo dalje a ti Bosno imas i dalje kapitena:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pi3cbTrSMUY
Pozdrav iz Hrvatske,ovdje se na BiH repku gleda sa simpatijama i zelimo vam prolaz dalje.Jedna stvar je zasmetala ljudima a to je onako fanaticno navijanje i cak podrugivanje 2008. kad smo igrali protiv Turaka jer ste slavili vise vec da ste sami prosli dalje.E to je razlika izmedju vas i nas i to vam nismo nikad zaboravili.Bez obzira na to jos uvjek imamo simpatije za vasu repku jer su decki ok a i izbornik Susic isto tako.Navijajte za koga zelite ali se nemojte tudjoj nesreci nasladjivati jer se sve jednom vrati kad tad.Ne znam kako bi ljudi u Hrvatskoj reagirali da se ponovi scenarij iz 2008.kad se slavilo ulicama Mostara(istocnog) Sarajeva ,Zenice itd a slavio se protivnik Hrvatske koji nije BiH.
Prije pola godine: Nogometni savez Bosne i Hercegovine i zvanično je suspendovan iz međunarodnih takmičenja, objavljeno je danas na web-stranici FIFA-e. Odluka vrijedi do daljnjeg....Ovom odlukom reprezentacija BiH i klubovi od 1. aprila više nisu učesnici međunarodnih takmičenja... A VIDI NAS SAD :)
Netrebamo proklinjati srecu jer mi smo sami po sebi negativan narod,kad imas takav stav i nemozes ocekivati srecu na svojoj strani.Ima par izreka u kojima se mozemo naci (mislim na nas Bosance i Hercegovce). Citiram samo par: “U nama samima naći sreću je – teško, a negdje drugdje – nemoguće”, “Sreća pripada onima koji su dovoljni sami sebi”, a nama jos preostaje jedino da mislimo: “Sreća samo ponekad pomaže, rad uvijek.” Neka nam je sa srecom =D.
ali moze li proci jedno EURO bez francuza (fuj namjestaljke ) i portigala ( sto ce nam tek namjestiti )???? MOZE LI???????????