Redžepagić negira medijske napise
0
Sun: Džeko bi mogao otići u Borussiju Dortmund
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTITE ČOVJEKA NA MIRU
Borussia Dortmund je INSTITUCIJA za Manchester City. Višestruki osvajač Bundeslige, kupa, superkupa, Kupa pobjednika kupova i jedna titula Lige Šampiona. Teoretski bi ga i mogli kupiti, ali bi u tom slučaju (možda) morali prodati Götzea da bi finansirali transfer Džekice. Opet, bila bi to jako dobra ekipa sa Džekom, Kagawom, Reusom...a ko zna? Možda i ne prodaju Götzea...jer je za Reusa izdvojeno 17.5 miliona Eura. Ukoliko se kvalifikuju za LP i dogodine (a to je realno za očekivati), onda je sve moguće. Kao dugogodišnji navijač Borussije, dres bi morao \"leći\". ;-)
Mislim da ce on u Gemmu Atkinson
Dobra stara Švabija
pravi klub za njega
Manchini ooooo!
da je Dzeko prno u prdomahovinu.Kazu puko za lovom,samo sjedi i broji,fudbal ga ni neinteresuje toliko.U javnosti kaze sta mu se servira i da mu je toliko svjedno,samo je lova bitna.Sta pare rade od covjeka...
Hahhaha, stvarno ste me nasmijali. Sutra ce osvanuti vijest da Dzeko ide u Zelju xd
Dok je Dzeko zabijao golove u Bundes ligi,Poljance je bio u maminom stomaku,tako da su smijesne price da je Levandovski bolji od Dzeke moze samo,kopacke da mu cisti.????
Robert Lewandowski je 10 tuta bolji igrac sto govori i ova razmjena !
Ha ha....samo ove sedmice- Real, Liverpool, Arsenal, Juventus,Borusija..ha ha nidje veze. Kako vam samo ne dosadi vise?
Pa gdje će kod vas doći, molim te lijepo. Čak je i City osvojio više titula od Schalkea! :-) Pozdrav za rivale iz zabranjenog grada od šampiona iz Dortmunda...srca Nordrhein Westfalena! DIE MACHT IM RUHRPOT!
NABIJEM GA NA MOG MANIJAKA !!!!!!!!!!!
NEK IDE U K,,,C NAPORNI STE
MOJ DZEKO DOK TI JE OVAJ KONJ REĐEPAGIC MENAĐER TEBI NEMA NAPREDKA
Dodji u schalke, kakav BVB...?
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5040 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 790 kn, STANJE LISTIĆA: 33/70, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR