Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oglo ti i fudbal dva razlicita pojma ja sam pricao o tradiciji velicinu kluba, a sad se sve vrti u novcu imas dostavvjestackih klubova kao Sity naprimjer.
Bravo Suljke, lijep gol! A, mogao bi i BHT nešto naučiti iz ovog videa, kako se radi prijenos i sa koliko se kamera isprati pogodak!!! Ne bi im škodilo da tako nešto počnu primjenjivati i u praksi, kada prenose utakmice PLBiH, a ne da prijenos rade sa tri LG Cookie-a. Zaslužite plaćanje pretplate, nesposobnjakovići, 21. vijek je!
Almir Gredić za Klix.ba: Politika Nogometnog saveza BiH je porazna za Željezničar U isto vrijeme žalosno i smiješno. Juče Zvijezda ne odigra utakmicu zbog neke siće, dok Željo redovno igra i dobija licence bez ikakvih problema, iako su najveći dužnik savezu u ovoj državi. X klubova kažnjavaju, a želji se progleda kroz prste. Smradovi teški.
upravo tako,a iskljuce I komentare da vide koliko ljudi opcenito gledaju prijenose utakmica base lige.
kakva su ovo imena i klubovi ? je*bla vas sabanija,,znaci Boze i ja igram za bammersdorf pa nikoad nista da napisu,,, pomiluj vude
Ti si jedna obicna karina.
Ujpezstdosza je jedan od najboljih i najstarih madjarskih klubova toliko o tvom poznavanju fudbala........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)