Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljakluk, šta drugo reci. Mi smo sramota za svjetski fudbal. Nasu ligu treba ukinuti. Dok u Engleskoj pored nekad Fergusona sjede navijaca , 2 metra od njega, kod nas ne mogu doc normalno na utakmicu da neki belaj ne izbije. Seljakluk i barbarstvo.
Treba uvesti prvi incident - svi napolje.
Nek u americi neko digne ruku na policiju odmah mu metak bez obzira ko bio fudbaler kosarkas
STOKA
Pozdrav za naše dobre i nevine Bošnje :D :D :D
Sportasa da nepisem sta,udara pesnicama radnika stadiona,a sta ce i radnik u terenu dok razocarani ne odu u svlacionicu.Cekamo odluke saveza i sudijske.Interesantno a nije sportski.
Ovo je saka jada,saka neukih budala koja ne konta da je citava liga namjestena,stadioni prazni,jad i bijeda
Huligane na teski prinudni rad na izgradnju auto cesta i za sezonu rijesen problem.
U ovom slučaju huliganizam iskazali igrači Željezničari, oni su spram navijača u ovoj ligi pokazali pravi primitivizam. A dosad sam ih hvalio kao korektne. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
sarajevski šibicari :)
Policija u Zenici svaku utakmicu prebije nekog nevinog, dok navijaci s druge strane (par metara od tribine gostujucih navijaca) te gledaju dizu tri prsta i psuju sve sto stignu, niko im nista?
Ne kaki i nemisli da ce normalni nasjesti na tu baljezgariju.
nevina sarajevska djecica
Mi i jesmo za igrat samo izmedju sebe,kakva crna Evropa i te stvari,gamad treba u toru drzat
cobani jedni
Frustrirani od katastra
Jbg, nervozni zbog imovinsko-pravnih odnosa