Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ludilo covjek pita za igricu, da li ima reprezentacija bih u igrici fifa 2010. kretenu jedan, cuj glupo pitanje, ukljuci malo mozak
Eto ovo sto je \"izvor blizak klubu\" rekao je istina \"zdravo za gotovo\", pa ova vasa pizda pada kad malo jace vjetar puhne, kad ga na centru obore trazi crveni karton i penal :-)
Eto ovo sto je \"izvor blizak klubu\" rekao je istina \"zdravo za gotovo\", pa ova vasa pizda pada kad malo jace vjetar puhne, kad ga ne centru obore trazi crveni karton i penal :-)
Ma ovaj real je najadniji klub na svijetu,đžaba mu milioni,sve su to šminkerske p...
\"Ronaldu je rečeno da uči na primjerima Lionela Messija i Daniela Alvesa. Kada ih netko faulira, oni padaju kao da su upucani.\" vidi se ko je jadan!!!!
kako je ovaj real jadan, to je nesto nevjerovatno
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagaergergearg
kako glupo pitanje
Imal BH reprezentacija u FIFI 2010?