Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nedimhodzic ima li jarane bilo sta lose da se izceprka za Ronalda da ce i on na sud ili sta bilo lose jer ako nema bice ti jebeno zaspati veceras
Mrkva i Messi , ocam.
Ne zna 3 riječi sastavit a zna utajit porez. Uzor je tolikoj djeci, kako ga nije stid. Ako je ležo Ulli, nek leži i on.
Zatvor i Uli Henes? hahah uozbilji se... Sud je naveo da će Henes iz zatvora biti pušten 29. februara. Henes je osuđen na tri i po godine zatvora zbog utaje poreza, a kaznu je počeo da služi 2. juna 2014. godine. On je za vreme služenje kazne preko dana radio u omladinskom pogonu Bajerna, dok je noći provodio u zatvoru u Augsburgu. Henes je, takodje, vikende provodio u svom domu.
@nedimhodzic Sve što si napisao je tačno osim što nije mogao baš svaki dan ići vani, ali svejedno zatvor je zatvor. Daj molim te, jedan od najplaćenijih sportista na svijetu pa mu nisu dovoljne tolike pare nego mora krasti od države. Zaslužio je ići u zatvor, mada sumnjam da će doći do toga jer će vjerovatno stari odležat kakav mjesec i ćao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iz ove price ce izaci kao heroji,nazalost...