Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UEEFA predvodjena Platinijem je unistila sustinu fudbala. Sudije su samo aparat koji u djelo sprovodi Platinijeve mastarije...
nije greška nego krađa. ne može sudac stajati tri metra od gola a da ne vidi da li je lopta prešla gol liniju. uostalom, kakva je svrha petog suca? samo zbog ovakvih situacija je tu i postavljen. krađa uefe 100%. favoritiziraju velike i to je to. milion puta smo to osjetili na našim leđima.
Nerazumjem kako posle svih ovih zavrzlama sami sudije netraze uvodjenje tehnologije na fudbalskim utakimcama sem ako i sami nisu umjesani u namjestanjku?!
http://barbarezzz.blogger.ba/ savjeti za klađenje
@sudek Slazem se u potpunosti sa tvojim prijedlozima pravila, međutim u tome slucaju UEFA na celu sa onom stokom, ne bi mogla sprovoditi svoje planove u djelo. Tada bi postojao sistem, a kada postoji sistem ne može se raditi šta je kome volja. Slična situacija kao u politici, nema sistema i rade šta hoće, kada ima sistem onda se radi po pravilima....
nikad marko na kosovu nije bio niti dosao kasnije bio je turski vezir XD
kad pogriješite kaastrofalno podvučete rep ko kuje,a kad treba dat karton nekad ispravno nekad po vašem ubjedjenju i ako mozda nije ni bio faul tako ste energični i puni sebe da to nema mjere.tako autoritativni.inačle ovaj kašai paprikaš mi je najodvartniji sudija.
Kassai: Pogriješili smo, ali za to smo plaćeni.
Majmune jedan, bolje je napraviti stotinu manjih grešaka nego jednu kardinalnu kao što si je ti napravio !!!
Oni nece suditi vise na eu zbog toga sto je krvatska ispala, cudi me da ovaj portal nije tako nesto napisao..
Pravila: 1. Svaka ekipa ima pravo da se jednom po poluvremenu pozove na video pregled sa sudijama (za crveni, za drugi zuti, za nesviran offside, za igranje rukom u sesnaestercu, za nedosudjen-dosudjen penal...) nesto kao u tenisu 2. uvesti fotorobote na gol liniji
Kassai je u pravu, pa nisu oni roboti nego samo ljudi. Treba uvesti elektroniku kao u americkom fudbalu i dovidjenja, tamo se uopste ne raspravlja o sudijama jer sudijskih gresaka - nema. A kod nas su na svakom prvenstvu glavna tema sudije, i tako zadnjih 50 godina.
ja stvarno ne mogu da vjerujem koja se frka digla oko toga... 1. prvo je bio ofsaj od zacetka akcije 2. pomocni sudija je trebao dici zastavicu 3. do gola i ne bi doslo pogledajte od pocetka akciju i vidjecete da je tu najveca sudijska greska!!!!
a sta je radio onaj sudija sto hoda po golaut liniji, samo njega treba kazniti
Okrutno si i plaćen! Ima onih što spašavaju živote za x puta manje! I kad pogriješe trebaju to saopštiti nekome, zato...