Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalost ga prodje kad baci pogled na bankovni konto u Svici!
za razliku od onog holandskog govneta koje je poklonilo penal Ircima nakon nakon napucane lopte u ruku uz tijelo Zukanovića
Ma ne brini,znamo da je Svicarska morala proci. Da je bila neka Balkanska zemlja i dan danas bi tvrdio kako si bio potpuno u pravu. Sad lafo izvinjenje...Ako to sto si priznao nesto znaci,zasto nisi to uradio odmah,pa da se odigra posteno do kraja??? Nego,ovako Svicarska ide,ti dao izvinjenje i ujeo vuk magarca.....Sve potaman.
Sa ovim VAR-om i ja mogu biti sudija, a i ti koji ovo citas...
Nije bio Ofsajd !
gresan sam prema tebi bio..., sinoc ga jovan perisic u obliznjem lokalu osvijestio hategane ko te ne zna
Nije bio ofsajd!
čekali smo ovaj komentar!