Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayer Leverkusen-Shakthar Donetsk 3-3 ; Manchester United-Reak Sociedad 2-0 ; Real Madrid-Juventus 4-0 ; Galatasaray-Kopenhagen 2-1 ; Anderlecht-PSG 1-3 ; Benfica-Olympiacos 1-1 ; CSKA-Moskva-Manchester City 0-1 : Bayern-Viktoria Plzen 1-1 ETO :$ MOJE PROGNOZE :$
Real
Ajmo ЦСКА gazi uraaaaaaaaaaa
bajer.l-shakhtar-x2 .man.united -sociedad-1 ,real-juventus-1x .galatasaray-kopenhagen-1 .anderlecht-psg-2 .benfica-olympiacos-1x .cska-man.city-2 ,bajern-plzen-1 .
Idi Džeko kod Mancinija u Galatu. Tamo si barem igrao cener minita po utakmici a kod ovoga ni toliko. Ovaj klub je obična latino kolonija sa lošom odbranom i sj...veznim redom. Da im nije Yaye ne bi prešli centra.
Hajmo Dijamantu pokazi uhljupu negredu kako se igra fudbal.
stvarno nemogu da vjerujem da vise volite negreda od Dzeke pa stvarno ja neznam sta je vama pa da je najgori nama treba da bude najbolji
Sve utakmice ne počinju u 20 i 45, jer City igra u 18:00.
sudar dvije klupe :)))
A ništa se više ne zna, kladionice ih okreću na svoje strane...pa onda bude svašta. Možda.
Greška
valjda če se pare večeras uzeti kad sinoć nisu mogle
Mene zeznuo Shalke, nalet ga bilo.
a mene onaj aresenal povali j3bem ih uhljupave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)