Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@leteciodred, a gledaj, dražen petrović kojeg i danas nazivaju jednim od najvećih košarkaša, ivanišević i osvajanje wimbledona, iva majoli i roland garros, 3 rukometna zlatana OI (o srebru i bronci čak neću pričati), vaterpolisti svjetski prvaci, 6 medalja na OI u Londonu...kao šećer na kraju medalja sa svjetskog u Francuskoj (da ne napominjem da smo skoro na svakom Svjetskom prvenstvu)... I onda dođu Bošnjaci koji radi jedne U-16 medalje prave proslave od 50.000 ljudi :D Kompleksi su čudo, najveći sportski uspjeh od osnutka nacije ;) A onda vidiš da 99% Hrvata pojma nema da su kadeti Hrvatske trostruki europski prvaci u košarci, jbg, nije nam to zanimljivo ;) No samo vi, ubrzo će prvenstvo u hrkljušu pa možda osvojite nešto ;)
Gledajte vi statistike sudija a nemojte slucajno spomenut koliko je Spaha puta namjerno pogrijesio i napravio penal. Da Karadzic sudi mene bi ooet bilo najvise strah Spahe konja.
2 : 1 za Bosnu gledao ja juce .. da ne brinete vise...
Prodato :)
Ahmo bolan, bojkotujes Ii i ti Zdenku ?
Jel za mazanje ili onu za podmazivanje :)
Sutra nece biti dodijeljen nijedan zuti niti crveni karton..dok oni trcakaraju Sabaheta Dzindo pokrala novcanike,kartice,kartone,kurtone..
Sto im nisu iste trenerke?
Da se zna ko je glavni a ko pomoćni.
como estas, sta ima kod vas?