Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ultras Dynamo Horde Zla Saraj\'vo !
hajmo svi, DYNAMO DRESDEN !!!
Ovaj je momak rodjak mog prvog komsije Sude iz Botonjica, kakve golove zabi, svaka mu cast i mom komsi sto mu je rodjo.
Jeli ovo onaj Subasic sto je igrao u Hamburgu, i sto je igrao za rep. BiH protiv Slovaka? Ili sam ja nesto pobrkao?
ovo je montaza... vidi se da su izrezali njegovu glavu i nalijepili na tijelo ovog nekog igraca.. i vidi se da je u paintu uradjeno SUBASIC... hahaha za.je.ba.jem se.. :D Bravo Hamo... :D
Jel ovi pomazu navijacima Torpeda da nadglasaju Manijake ?! XDDDDD
Skretničarsko-štrumfovski seljo ne sarađuje ni sa jednim jedinim klubom u svijetu. Sad kad im Amar ode zbog serije loših rezultata, opet će biti scenario iz 2006 i 2007 borba za opstanak. Ni babo Ivica neće sa NSBIH izvući skretničare iz belaja. Sarajevo i Dynamo Dresden. Kompleks je čudo.
zna momak lopte igrat DYNAMO DRESDEN 1953
Čestitke Muhamedu. Treba hitno javiti Sušiću da je Muhamed odigrao svih 90 minuta i ispunio je uslove njegovih kriterija. PS Miske je car
subasic je za senijada klasa. senijadu je vrh hajduk a ovaj mali ce ako bog da daleko dogurat. a i nije lijeni idiot kao ovaj gore huseinovic. nema u svabiji namirisu lijencinu na kilometar.
vidi ga isti Senijad
ja sam said i glup sam ko k.u.r.a.c. igro sam malo u verderu i zjebavo se. uzo sam auto ko u dijega i sad sam bog u bosni. tomas saf je glup......... al nema veze ima malonogometnih turnira vazda manji je teren, manje se trci. i messi je glup sto onolko trenira, i c ronaldo isto. ciru ne volim jer puno psuje.
Imal neki igrac Torpeda da je otisao u pristojnu ligu, ili su pitarcici osudjeni na Meksiko, Grenland, Pakistan, iransku \"cvajtu\"?
Svaka cast za ovog momka iz Biljana,samo naprijed Muhamede...
jel to ti safete bez golmana :)
mujdza spahic papac subasic zahirovic lulic medunjanin pjanic salihovic DIJAMANT
covjek ce svugdje uspjeti osim u ovoj posaranoj drzavi