Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo mi da ti sve pokusavas da opravdas evru sto je lagao i znamo da je FA uvijek bila na strani man utd i da ce biti jer FA=fergie\'s assotiation. A ono sto je suarez rekao evri znaci mate (prijatelj na nasem) i evra je glup rekao je on mi je to rekao 10 puta pa onda 5 pa 7 i ovi opet nisu skontali da laze. I jos nesto nisam navijac l poola ustvari mrzim ih isto tako i manchestere pogotovo urinated ali ne razmisljam samo u svoju korist nego fino pogledas pa onda sudis.
Nigdje veze Dejtona mi. Iako se ta rijec (negro) koristi u nezlonamjernom smislu u njegovoj drzavi, ne razumijem koja je potreba da se nekoga naziva \'crncem\' i to naglasava vise puta? Jedino logicno je da su posrijedi rasisticke insinuacije. Samo presaltajte na nase prostore i recimo da ljude pocnete oslovljavat po nacionalnoj pripadnosti. Njegovu krivicu su dokazali sudski sluzbenici a ne lokalni prodavac novina Hamo, sta vam je...
koji posluku porati? kome? Evri? ahhaha
Eh, šta reći za ovo... ? :)