Navikao da mu navijači zvižde
0
Suarez: Nikad se neću izviniti Evri
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će Evra, on je đubre od čovjeka, više puta se pokazalo....
a inace i Evra je baš lijepo dočekan na Anfieldu, vjerujem da ćeš ti biti joj ljepše dočekan na Old Trafordu :)
liverpul je prosjecan ko leotar :)))!! 19 19 19 19 19 19 19..... 2011/12 20 20 20 20 20 :**
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Postovani, ali nepismeni novinaru sarajevo-x-a, ne kaze se IZVINITI nego izvinuti.
Pod 1. Ja ovdje nigdje ne vidim da pise da mu se hoce ili nece izvinuti... Pod 2. On je rekao njemu negro i pomilovao ga po glavi a evra cigan kakav je otisao i plakao zbog toga, trebao mu je Suarez makar samarcinu opaliti da ima radi cega plakat... Pod 3. Ne vidim da terry-a zbog rasizma nesto proganjaju a ovoga odmah kaznise...sto li je to tako??? Pod 4. Hebace Pistolero scumse i malog crnog evru!!! Y N W A
Neću da se izvinem Evri, mislim da ova rečenica sve govori o kakvom se sportisti radi..
suarez je provincijalac koji veze nema sa igrom kultura boze me sacuvaj.....a papak jedan 3 gola ce te dobiti najmanje GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!
Nadam se da ce Evru u sljedecoj tekmi zavaliti u vugla, a ne kao Parkera u pluca.
kechap ispucaj se slobodno.. i onako se ovdje smije sve.. samo mudri.. :))
kechap dijete bezobrazno si
eto gore link..
@dachoni ..ovaj clanak ceš naci na još 50 ak sportskih svijetskih portala, ovo je agencijska vijest i svi je objavljuju, pa kako to do sad nisi skužio, nae prepisuje samo ovaj portal nego svi, tako je to u svijetu
@dachoni... argument je to zar se nekome u svadi govori nešto iz ljubavi, pa valda si pratio slucaj i citao clanke i procitao da jeste suarez priznao
kechap mozemo i tako pricati nije problem, samo mislim da nema potrebe..
gdje treba da pritrci, s kim da prica???? ne da prica protivnickim igracima i da im dobacuje nego da prica samo sa sudijom kad je nesto nejasno. to po tebi kapitena izmislili u fudbalu da se svadja sa drugim igracima i izaziva nerede. e jesi mi ti pametan svaka ti cast.
@hah - gluapane glupi,mozda dosad nisi shvatio da uvijek kapiten treba da pritrci i da brani svoj tim?Vidim dobro poznajes fudbal .