Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagis,lagis opet ces ti gricnuti :)
Izgleda da je cjepivo protiv bjesnila djelovalo
Mozete pricati sta hocete lik je igracina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci, kazna je "Napisi na tabli malim slovima hiljadu puta ala bart : necu ujedati druge igrace, necu ujedati druge igrace, necu ujedati druge igrace
Crispy ( Luis ) bite 😂👄👹
Girckao jednom gricnuće opet.
Neću ni ja pive više nikad :D
neće do prve prilike :)
neće više, a ni manje:)
Necu više majkemi, naravno do prve prilike, barco stavi ovom ko što imaju za nos štitnike, njemu brnjicu i onda će biti ok :) a da je vrhunski igrač to stoji ;)
Čuj dan nakon utakmice bilo prekasno al je još uvijek tvrdio da nije namjerno ugrizao čovjeka iako je preko milijardu ljudi tvrdilo suprotno....e moj papak.
majke mi
Nece njih. Al ce sve ostalo. Hmmm...cccccc..... lagiš. Što reče prethodnik.
mmm