Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Stole kralju!
Bakijato svaka ti cast na drugom komentaru sve je tako ja licno sam iz mijesanog braka al sam uz bosanske muslimane jer od prvog dana se bore da ocuvaju bosnu moju bosnu ja sam u srcu bosanac i ne volim nikog ko je protiv moje zemlje pa makar i moj otac il mati protiv nje bili zivila bosna i zivili bosanci dole domaci izdajnici
E OVO JE PRIMJER NORMALNOG ČOVJEKA A "BOŠNJAKISTAN" I NEKA KVAZI ISLAMSKA DRŽAVA JE PRODUKT MEDIJSKE HAJKE IZ BEOGRADA KAKO BI SE PREMA LJUDIMA KOJI SU IZ "MJEŠANIH" BRAKOVA STVORILA AVERZIJA PREMA MUSLIMANIMA ZNAJU ONI DA AKO BI MI SVI BILI ZAJEDNO ONI NE BI IMALI ŠANSE ALI KOMUNJARAMA JE VEĆI NEPRIJATELJ MUSLIMAN OD ČETNIKA
zamolio bih nekoga da prevede ovo sto je napisao ovaj međed meth X na bosanski.
To Stole,Legendo!
70do80%srbijanaca navija za BIH a ovi domaci genocidasi koji sebe nazivaju srbima a njih srbijanci Bosancima nemoraju oni navijaju za den ag,kad ich srbijanski prijesednik nazove bosancima pocnu Plakat nismo mi bosanci pa sledeci put nikolic kad hoce da spomene pravoslavce preko drine kaze nesmijem vis nazvat bosancima ljute se a jesu bosanci.
prijedor ti si pravoslavac bosanski vratise sto godina unazad i vidjeces da nisu postojali srbi u bosni tako su i kosovski srbi bas kao i vi bosanski pravoslavci stjeli da postanu rusi ali ih rusija neprimi kao vas srbija 1900i neke,a to sto vi hocete da budete srbi to neznaci da jeste,ija bi volio da sam Safet Susic ali nisam,cim pogledam oko sebe vidim da nisam tako i ti okrenise oko sebe i vidje ces da nisi srbin nego bosanski pravoslavac u stvari mi smo svi Bosnaci nacija bosnjaci ili dobri bonjani od prije 1000 godina sto smo bili samo nam bilo zabranjeno aparthejdem zvanim kraljevina shs pa kasnije titinim ustavom koji je pristo na ucjenu srbije posle drugog svjeskog rata da se bosnjacima nemoze vratit nacija sto je titi i odgovaralo da lakse napravi brastvo jedinstvo..
NE NAVIJA, ZA SRBIJU SMO MI TURCI ISTO KAO I ZA OVE OVDJE
Koliko je ovaj gologuzi propalitet morao platiti Klixu da na današnji dan visi na naslovnici??? I zar ste morali otći tako daleko da joj kao jedini kvalitet navedete srodstvo sa Spahićem? "Nadine je napravila respektabilnu karijeru u svijetu mode, prošetala je mnogim pistama, snimila brojne editorijale". Koje ""brojne""??? Hoćemo imena! Nije ona nigdje bila...Samo vam je platila 200 km da nas lažete
Ahahah joj care imam losu vijest za tebe ako ti citas ove pornografske clanke. Udjes, pogledas slike i cao. Da je ona neko nebi bila polugola na klixu.
Ma ne čitam i ne čita niko! Čak ni slike ne gledam! Ali zašto se na naslovnici i to ovako jadno i bijedno promovišu neke efemerne pojave od ljudi! Poštujem ovaj portal, ali čime je ona zaslužila da danas pola dana visi na naslovnici??
koliko malo treba pa da u fakin bosni postanes legenda...