Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ljudi da ga vole ili ne vole, zato sto je Srbin ili zato sto igra za Manchester United... ali cinjenica je da ja Vidic najbolji balkanski igrac svih vremena, vec sada... uostalom kome je to jos sa ovih prostora poslo za rukom da bude kapiten bilo kog evropskog giganta kakav je Manchester United? Nikome. Jedan je Nemanja Vidic, bravo majstore!
Englez, Irac... isti k.u.r.a.c... bas kao sto smo i ja i ti Srbi, pa i dijamant Asmir Begovic.
CUJ EVANS ENGLEZ..JOJ STRUCNJAKA HAHAHAHAAHAHA
HASAGIĆ JE NAMJEŠTAO UTAKMICE U TURSKOJ A I REPREZENTACIJE KAO I EMIR SPAHIĆ.
Kako vidic moze biti igrac kola a tek se pola utakmica zavrsilo :S
BROJ 1 NA GOLU REPREZENTACIJE BIH.ŽELIM TI PUNO USPJEHA U DALJOJ KARIJERI.HASAGIĆ ĆE BITI I OSTATI SAMO SJEĆANJE NA PRETHODNE NEUSPJEHE PROTIV DANSKE I ANAMO ONIH PREKO DRINE.NJEGO VRIJEME JE PROŠLO.
Alo....ne sramite se...kakve sad veze ima Vidic sa ovim textom..lijecite se negdje drugdje...bravo Begovicu yebacemo papeta i bices prvi a ne misevi.
Objasnite glupaku Papetu ko je Begovic...
http://www.goal.com/en-us/match/46136/aston-villa-vs-man-utd/report Gledaj Prince kakve ocjene ima Vida iz kola u kolo... najbolji je igrac Uniteda i najbolji stoper na svijetu, to kazu svi strucnjaci... nije on kriv sto igra u odbrani sa kre.tenima poput Brauna, Nevila, Evansa... koji use.ru svaku utakmicu, a igraju samo zato sto su Englezi ;)
Aloo Trebinjac iz Svedske, svrati na ljeto malo u Trebinje da ostavis kod nas sve sto si zaradio u toku godine, povedi i Begovica da se kupa u Bregovima ;)
mogli ste pogledati bar goal.com i napisati da je begovic bio igrac utakmice i da je dobio najvecu ocjenu
http://www.youtube.com/watch?v=IAd2VYWcR1Q Bravo!!! SALJITE DALJE !!!
Vidi ovih srpskih govana sto se javljaju kakav igrac kola cuj vidic pa nije se vidio trebao je primiti najmanje 5golova a da je ovo tacno sto sam vidio svojim ocima na tv to je i ferguson danas potvrdio.....
Pored toga sto je Srbin, on je i kapiten, i pored toga sto je najbolji igrac kola, on je i najbolji igrac premier lige! VIDARA PONOS SRBIJE!!!
Jel ti kisla glOOva?