Kreću razmjene
232

Stižu albumi i sličice domaćih klubova i fudbalera

Klix.ba
Ljubitelji fudbalske Premijer lige BiH i ove će sezone moći uživati u sakupljanju samoljepljivih sličica klubova i igrača domaćeg fudbala.

Najzanimljiviji dio prvenstva, kada počinje velika borba za prvaka i opstanak, upotpunit će novi album sa sličicama. Sky Media će već treću godinu zaredom na tržište plasirati album sa sličicama vezanim za Premijer ligu BiH, a on će se sutra naći u prodaji.

Baš kao i u prethodna dva izdanja, djeca ali i odrasli će imati priliku da sakupljaju sličice svih premijerligaških klubova, a na album nije utjecala ni činjenica da Premijer ligu BiH ove sezone igra 12 klubova.

Broj sličica će biti nešto manji nego ranije, ali album će biti obogaćen povećanjem broja sličica za svaki tim. Tako će se među ukupno 295 sličica naći i sličice trenera koji su premijerligaške klubove vodili od početka proljetnog dijela sezone, a napredak na godišnjoj osnovi potvrđen je i kroz činjenicu da će sličice grbova biti sjajne.

Iako industrija sličica na globalnom nivou bilježi ekspanziju kao i rast cijena, to nije uticalo na činjenicu da i ove godine kesica sa pet samoljepljivih sličica ima cijenu od 0,75 KM.