Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne primimo gol prvih 20 minuta, onda ćemo ga kasnije primiti.
Najaci 😅😅
Gdje se moze gledat online?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogo me zabole. Ovi nasi ce svakako izgubiti. A Ukrajini se inace sve prepusti u zadnje vrijeme. Jos su stali na stranu cinizma, ko ih j.
Dodick ce navijati za BiH
Odigrao 2-2 dok nije drastično pao koeficijent.
Za koga Dodik navija? 🤔
Za majku Bosnu
Odigracu hendikep
Onaj muk sa tribina je uvijek uznemirujuci.
Keca na Bosnu, ulozim golfa
Dajte da vidimo borbenost, ideju, da to ne bude kao i do sada, dodaj prvom do sebe da ti slucajno ne budes taj koji ce pogrijesiti i tjt. Volio bih trenutno vise nego ista da se plasiramo na Euro, ali i bez tog plasmana bih bio zadovoljan nekim napretkom u igri. Bilo kako bilo, mislim da Savi treba dati sansu da sklopi tim za naredni ciklus, igraci ga postuju sto je najvaznije.
Logično.
Čuj to ....
Dodupe isti ili sličan koficijen je danas 19 / BIH lzrael 3.95- 3.55-1.85 ta izrael i abd očekujem pibjedu BIH 100 %
Ako neodu na EP, odmah sve raspustiti. FS na više netreba
Dovoljno je pogledati 15min nase igre da skontas kako igramo. Mi vise nismo nikome prijetnja. Madagaskar se raduje kad nas izvuku. Kontaju, evo makar jedne mozemo pobijediti.
Hajmo žuto-plavi 💛💙
nazalost nije do igraca.. 3:0 ukrajina...
Ukrajina će nas u sredini terena ubit ko ruse dronovima.