Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi koji branite ovreba pogledajte utakmicu chelsea-barca,mamu mu J....,GAD POTPLAĆENI!
uredu je svi navijaci bajerna i platini su prezadovoljni hahahaha
@SICILIJANAC pa cekaju da ti j.ebes mater nekom :)
I ja se slažem sa finasijskim fair playom, doduše ne zbog toga da se englezi sputaju - kada su po lovi italijani i španci \'70-ih i \'80-ih ubjedljivo bili ispred sviju, englezi su derali sve redom u Evropskim kupovima - nego zbog toga da se \"čuje glas\" slabijih, da se igrači iz liga u kojima kruži manje love ne prodaju nakon par dobro odigranih utakmica, kako bi i njihovi klubovi pokušali napraviti neki uspjeh na euro-sceni. Mda lično mislim da je to UEFA-ina šuplja, da nije Ovrebroa ne bi nikada pustili da sudi ni LP ni SP, a i ove najjače klubove koji duguju 100-tine miliona€, odavno bi izbacili iz takmičenja dok ne izmire dugove.
TREBA NEKOME J.EBATI MATER PA ĆE SE TAKVE STVARI MOĆI RIJEŠIT ZA ZELENIM STOLOM. NE ZNAM ŠTA TALIJANI ČEKAJU !!!
levati, kako ne kontate da je on uefin covjek, u pravom smislu te rijeci... on sudi kako odgovara bandi iz vrha, i to je tako. bayernu zelim ispadanje u firenci, kao i svim ostalim njemackim klubovima... forza talijani!
nadati se da ce platini proci sa ovim prijedlogom o financiskom fair playu, tako da ovi englski timovi vise ne igraju glavnu ulogu, odnosno u tom slucaju nece vise nikakvu ulogu igrati.
Naranvo da su dosli da se brane, to nije odgovaralo Bayernovim brzonogim krilima. Medzutim u Firenzi ce biti drugacije, Fiorentina mora napasti sto ostavlja dovoljno mjesta za Rib-Roba, mislim da bi mogli proci kao Juventus, istina ne sa tolikom razlikom ali jedno 2-0 za Bayern. U ovom trenutku Fiorentina nije u stanju da parira Bayernu, mada mislim da je onda tu i za Bayerna negdje kraj, jer onda pare preuzimaju ulogu.
Go je cist ko suza bio. Ja nisam vidio ofsajd. Istina, malo su Olic i Klose bili ispred protivnickih igraca, ali to se golim okom tesko da vidjeti, mozda metar i po, dva. Razumijem sudiju, potpuno.
dinoze, cinjenica da su tale opstruirali bayernove napade radeci vise namjernih prekrsaja kako bi se njihovi igraci stigli vratiti iza lopte ne govori u prilog ljepoti igre bayerna...mislim da i mnogo jace ekipe od fiorentine (koja je usput receno imala problema sa sastavom) ne bi sebi dozvolile luxus da u minhen dodju igrati neki leprsavi ofanzivni nogomet u ovakvoj situaciji. dosli su po nerijesen rezultat i po meni su ga i zasluzili, gol u gostima puno znaci i kod ovog rezultata pred revans u firenzi s\'toga bi 1:1 u ovim okolnostima za viole bilo jednako pobjedi...liga prvaka u ovoj fazi odavno ne pruza neku ljepotu igre jer se igra na rezultat. prosle godine je chelsea jedini uspio zaustaviti barcu na nou campu, vidjeli smo kakva je to ljepota bila. sto se tice dijeljenja kartona samo hinjavim zabarima a niposto svapskoj gospodi, sudija je tu da sudi prekrsaje a ne ljepotu igre , lica ili karakterne osobine igraca. ovakve sudije stete ugledu nogometa i kvare ugodjaj lige prvaka
KLADIONICA JE ČUDO-POSEBNO AKO SUDIJA ODIGRA KECA!!!
Mislim da je Fiorentina apsolutno zaslužila remi, jer su kako u odbrani tako i u napadu punim parirali Bayernu. Inače, Bayern se već godinama bruka, ubili su rashodovani Juventus i to im je kao dalo ulogu favorita - niđe veze. Fiorentina u Seriji A klocira u zadnje vrijeme, i iskreno ja sam očekivao da fasuju petardu na Allianzu, ali je Bayern očito impotentni mastodont, treba im žešći overhaul - od uprave, preko trenera do ekipe. što se tiče toga da su Nijemci uvijek bili gospoda... ne bih trošio riječi, osim da oni gada gube mogu biti prljaviji od Argentinaca i Italijana zajedno. Ne volim ni jedne ni druge ni treće - ista je to fela. A sudija? Može se očekivati da uz njegovu pomoć neko poput J. Koreje 2002. dođe do pulufinala. Ako i nije bio kriv za ofsajd, sjetite se utakmice Čelsi-Barsa...
Offside jeste bio, ali iskreno Fiorentina nije zasluzila da ode ne porazena, sa onakim anti-fudbalom. 10 igraca u odbrani i 4 suta na protivnicki gol je sramota za tim koji igra ligu sampiona. Crveni jeste bio u oba slucaja, samo sto je Italijan dobio a Njemac ne. A i tu ima razlog, Italijani su previse prgavi i pomalo hinjski igraju sa provokacijama itd. Dok su Nijemci uvijek gospoda bili.
uzeo sam pare.... priznajem pogrijesio sam.... bolje nek suti
Sta da kazem, jako sam pogrijesio sto sam uzeo Franzu samo 100 000 Eura Ovaj gol vrijedi puno vise