Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski A tim protiv Bosasnkog B tima iz Slovenije :D
30% reprezantacije slovenije bosanci, ko god pobijedi, bosna je pobijedila, sve su to njena djeca
....a oce li Hrvati opet između sebe, na male?
odavno se nisam vako nasmijo..ma sta sila... pa nemozes ni 8prosjecni igraca nabrojit...realno u bosanskoj repki 15igraca su ispod prosjeka..5prosjecni i 2iznad prosjeka... ti znas ko je matavz,,trenutno je bolji od dzeke.
janezi su komotno mogli izaci sa drugim timom ili sa juniorima,...opet bi poderali guzove ovim minderasima i peeriiguuzima.
Bit ce gusto , bit ce 0:5
Čuj franca kosa kvislinga ha ha ha ha , kad vi igrate sa čečenijom jade?
Kad te Slovenci kao imigranta prihvate, ako te prihvate, daju ti pravo da nosiš to Č u prezimenu, kontaš?
http://www.source.ba/clanak/7842153128739/sport/Ovo%20su%20fudbaleri%20koji%20%C4%87e%20se%20suprostaviti%20na%C5%A1im%20%E2%80%9EZmajevima%E2%80%9C/?ref=tiker Strasni su... :) Vecina igraca iz Poljske lige, a znamo da je tamo haro nas Semir Stilic koji nema mjesta u repki... toliko o sloveniji... :)
KOLKO SAMO NACIONALIZMA U OVIM FANOVIMA NOGOMETA
kod njih ti nema "mekog" ć, samo tvrdi haha, If you know what I mean :D
Nije Srećko nepismeni... oj mako mila pa ni vlastita imena ljudi neznate napisati pravilno.
DZEKO p.s. gdje je onaj hibrid commi?
http://www.facebook.com/BihS portNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Ne kontam kakve veze ima Jasmin Kurtić i pola ovih igrača sa slovenijom i još im č u prezimenu na kraju, to je isto ko da džeko zaigra za slovence pa postane đeko hahahaha
E takvi su mi likovi kao ti najfascinantniji, u fazonu ''ej ba, šta su oni baaa''...Tipična seljačka priča. Niko nije rekao da su oni bolji od nas, govorim da imaju ujednačeniju reprezentaciju i da im igrači igraju u solidnim klubovima liga petice. Tako da ako im se povrijedi jedan igrač, lako ga nadomjesti igrač sličnih kvaliteta. Haj' reci šta bi mi da nam nema Džeke i Pjanića??? Bili bi u rangu ispod Slovenije. Manite ba tih dječijih fora ''imamo mi Đeku''. Svakog protivnika treba poštovati i uvažavati.
ovaj gre neki kaze njihovi igraci igraju u vecim klubovima :D jedino Handanovic brani za Inter..a zaboravio si osim Dzeke,Pjane i Spahica..Stevanovica,Begovica,Ibisevica,Seferovica,Mujdzu,Lulica..sve lige petice..tacno smo sad sila