Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nevjerovatno da su to uradili naopako... idiotizam ogromnih razmjera
dokaz naopakog edukativnog sistema i nepismenih nastavnika zaposlenih preko veze kojih je najvise straaasno
Заставу са љиљанима никад нико није окренуо наопачке. Са овом се често дешава. Кад не знамо шта ова застава представља, како да је знамо окренути. Мада, више симболике има ова застава наопако, симболизује читаву наопаку државу.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
i odmah naopako
jebeš zastavu koja je crtana u OHR-u, i jest naopaka
Заставу са љиљанима никад нико није окренуо наопачке. Са овом се често дешава. Кад не знамо шта ова застава представља, како да је знамо окренути. Мада, више симболике има ова застава наопако, симболизује читаву наопаку државу.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vazno je da zmajevi nisu naopako :D
« Ispravan je položaj BH zastave, bez obzira na njenu orijentaciju (horizontalnu ili vertikalnu), kad je trougao postavljen u skladu sa konturom države BiH tj. kad su katete trougla okrenute gore i desno. « Dopuštene su i horizontalno-ogledalne pozicije zastave (katete trougla gore i lijevo), odnosno sve opcije u kojima je trougao uspravan (postavljen na donji vrh). « Nedopuštena je svaka pozicija zastave gdje je trougao naopako postavljen (položen na jednu katetu).
Bitno je da je zastava naopako okrenuta, to samo naši idioti mogu, bravo, evo vam banana.
Iz filma "Gori vatra" https://www.youtube.com/watch?v=lDQFJNcw25Q
džaba ste krečili ... opanačke.
nije naopako. to samo tako izgleda spolja.... kad se gleda iznutra (iz shkole) onda je OK ma, nek se zhuti, nek se plavi, beshich baca mesija po travi.
Jeste naopako ali odlicna fora. Sve skole i institucije treba ovako farbati !!!
Sad je nesto bolja ?!
Ako vam jarbol dođe sa desne strane zastava će izgledati ovako. A mislim da ovo nije uopšte loše. Djeci će biti draže da odu u školu.
Jest naopako, ali svejedno odlicno izgleda. Dobra stvar.
nije naopako, desna strana se računa kao jarbol http://www.oslobodjenje.ba/portal/images/articles/bih-flag-flies-from-olympic-mast-in-canada.jpg
pa dobro majku mu,jest da je zastava od visokog ali vi ste je prihvatili kao svoju...pa ako je tako bar je postujte i naucite kako se okrece.....
http://www.srdanovic.com/DESIGN/Download/PolozajZastaveBiH.pdf pa pravilno je okrenuta u čemu je problem?
u cemu je problem?....jesi ti bosnjak?...izgleda da jesi i to je ujedno i najveci problem :))))) ...evo da ti objasnim...kad vec neznas simbol svoje drzave.....zuti trokut predstavlja bih.....e ajd ti sad pogledaj na skoli kako stoji trokut :)))).....tako bi bih stajala samo kad bi je gledao iz slovenije i to iz vazdusne perspektive :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
VARTA zastava
ovo neka zajebancija hahah...
Sva sreca pa nije zastava naopako
hahahah sreca pa nije ;-)
mna nije naopako, to je slodobno umjetničko viđenje stvarnosti... ah, ti umjetnici !
Nametnuta zastava BiH...OBAVEZNO POGLEDATI VIDEO ;) https://www.youtube.com/watch?v=cAxWJ0ARVvo#t=544
koji debilizam od videa,