Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku samo naplatiti stetu i ok.svako moze biti izfrustriran al zamisli da svi pocnemo razbijati.
da !!! sta bi bilo da svaki covjek na grbavici istrese svoju nervozu ,,, mozda na IGRACIMA !!!???
dokle god se to odbije od njihovog dzepa..no problem
Srdjane.. znamo svi da ti nisi bio u stanju ovo sam napisati, ma koliki klisej bio.. ajd sad reci lijepo KOJEM si osnovcu platio cenera da ti napise ovo? :)
supcic hoce da unisti i ono malo sto je ostalo od sugavice .
Ne rade to moj Stanicu sportisti, pogotovo ne u BiH. To mogu samo navijaci i huligani. Vi morate trpiti i jesti se iznutra. Nasi Parlamentarci takodje imaju to pravo kao i policija, ali vi sportisti, ne, ne i ne. Trebao si glasno opsovati i zapjevati : Ko ne skace mrzi Bosnu. Bas kao i Zlaja koji na FTV dobija "" mucninu " i trazi vode, kada treba da odgovori na pitanja o po drzavu vaznim temama a vidi ga kako se ohladi i skace i pred izbore nabija energiju. Treba biti malo i "" politicar ""
stana uz tebe smo svakako malo vise sportskog života svraka jamak i ti i sve ce biti ok svraka kupio đipa nek mu je sa srecom al na terenu treba izgoriti samo to tražimo a vi ga lomite gdje hocete
Da te sram i stid bude cccc
amar želju vodi 4 god i sve uzeo al nikakvh pomaka ni u cemu poslati neke ljude u penziju nekima se zahvaliti a Amar zna gdje mu je najbolje mjesto treba vidjeti treninge amara kad se bubica ne cuje i sad kad svi urlicu kao da je na terenu 25 huligana
Jbg u afektu, ljut, isfrustriran, može se svakom desiti. Samo da se ne nastavi trend ljutnje poslije i za vrijeme utakmica Želje. Realno Dino nije autoritet ko Amar pa se ovakva sranja i mogu dešavati. HAJDE MALO SE SABERITE I IGRAJTE, A NE DA VAS HAMAN NAKON SVAKE TEKME LJUDI VIĐAJU PO KAFANAMA I SA DILERIMA SUNCE LI VAM KALAJISANO JE'BEM!
Jesi makar bio trijezan dok si ovo pisao?
nekluturan si nijeti oto cacavna
ma materi se ti izvinjavaj jesi cuo nekulturni stvore
Mora se covjek izvinut, da ne bi plata otisla u minus
Uz izvinjenje bi od mene dobio i suspenziju na mjesec dva...da malo razmislis o zivotu i stvarima oko sebe...
Jel IZVINIO stoko nepismena...
Kaze se izvinio a ne izvinuo u sva tri jezička standarda (BOS/HRV/SRP) jer se formira od glagola izviniti se (zamoliti za oproštenje, oproštaj) a ne od izvinuti se (izviti se, podići se preko nečega)
Najjace je ovako htjeti se napraviti pametan, nekome ukazati na neku njegovu "katastrofalnu" gresku, pritom ga ismijati, a ustvari u isto vrijeme sebe provaliti do te mjere da je to za ne povjerovati...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)