Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatio se za dvojajog orla
DVA GOLA SLOVENACA, ZA DVA MUDA!
"Slovenci su uspjeli da nadoknade dva gola prednosti"... 🤣
Ne vidim nista sporno, osim sto se mozda nije uhvatio sa dvije ruke, ipak puna saka. Posrbljene bi ga rado primile u pauzi Dubaiji mecanja.
Kad se čude oni kojima je snohođenje i očemorstvo do jučer bilo dio tradicije!
šta ove šumare može zgroziti kad su oni izmislili sve svjetske grozote
Tacno ovaj narod preko Drine nije normalan. Uvjek traze belaj. I onda kmece kako su svi protiv njih, kako niko njih ne voli zato sto su to sto jesu. Ne voli vas niko zato sto ste idioti. Kratko.
Pušite ga smrde
Niko nemoze da divlja na terenu kao ustaskocenicka gamad.
Nekulturni Slovenci iz Doboja.
Podudlajte fesliju
Srbijanski mediji zgrozeni njegovim "ispadom", a nisu zgrozeni ponasanjem svojih navijaca.
E ako su srbijanski mediji rekli da je bilo bez povoda onda je ovo najmanje što je trebao uraditi, čovjek je onda bio baš kulturan. Bravo Jasko!
To on njih pozdravlja onim našim pozdravom “ pomuz mog junaci”
Eto im res pecena kobaja i dva jaja na oko!!!
Slovence jos zovu Alpski srbi , neznam zasto . Od 3 milijuna Slovenaca je Milijun Srba i Milijun Bosnjaka. Sta se cude sto je bilo toliko srba na utakmici
Sigurno su mu skandirali:" Zige, zage, zige,zage Banoviciiii"
Fake news srbijanaca a nasi tikvani prenose, Slovenske sportske novine su pisale prije par dana da bi trebali igrati igraci koji imaju muda, Kurtić je bio okrenut prema novinarima.
Niti je kulturno niti ima smisla...sramota samo.reci.