Kvalifikacije za SP 2010.
0
Srbija – Francuska 1-1, 50. gol Henryja
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Srbiji na gotovo sigurnom prvom mjestu. Nama ostaje da se nadamo da necemo izvuci Francusku, sredina i napad su im ubitacni.
Hahhah, vi bi nas poderali, malo sutra, mi smo prvi i direktno idemo u Afriku, a vi u baraz, nadam se da ce vam doci Hrvatska, pa da je nabijete, ko sinoc Engleska. Pozdrav
Nemojte ponovno sve okrenut na nacionalnu netrpeljivost.. Komsije remizirale sa Francuzima..svaka cast.. i sretno..
Srbi su imali puno srece! Ali sreca prati hrabre. Moja zelja je da se sa Srbijom sastanemo u barazu a oni nisu hrabri kada igraju sa BiH! Poderali bi Srbe kao ponjavu zbog Marakane:-)
Poklonjen penal, nepravedno golmani iskljucen, sudiji komotno mogu dati srpski pasos od sinoc. Bolje posteno izgubiti, nego kukavicki bod uzeti.
BRAVO SRBI!!!!! NAJBOLJI SMO....