Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
me bi se drugacije ni istusirali -ciiigaaani da ne dodju u Bosnu. U Portugalu nemaju tople vode jos uvijek.
STOKA JE TO,,ONI MISLE DA MI NISMO U CIVILIZACIJI MAMU IM NATATAKNEM
Procitao sam dosta komentara i razocaran sam dozom rasizma i nekulture koja vlada na ovom portalu.Ako nije dijaspora kriva za sve i jos glavata i ruzna onda se dijele \"komplimenti\" sarajlijama,zenicanima,seljacima itd.Toliko o tome. Sto se tice \"gostoprimstva\" treba biti uljudno negostoljubiv.Zasto?Bio sam svjedok prosli put u Lissabonu njihove nekulture,provokacija,prebijanja,pljacke i maltretiranja kako navijaca tako i igraca.Djeca mi se nisu ugusila samo zahvljujuci nasim navijacima koji su imali obzira.Policija nas je strpala u tor i drzala satima,Oduzimali kamere,telefone i nisu naravno vratili nazad.Zene tukli koje su pokusale vratiti svoj aparat,igrace drzali u avionu..U 55 min su poceli navijati preko razglasa??? jer njih 60 000 bilo u podredjenom polozaju od nas 6000.Izvodili iz mase i tukli ko se bunio!Trebali jos? Ali,mi nismo kao oni.To treba na kulturan nacin istom mjerom vratiti bez nasilja.
ovaj put necemo pljuvati,sad dolazi ronaldo i ovaj put cemo hrakati
a sada se lijepo uštini za uho pa se lijepo probudi iz sna,skuhaj sebi jednu tursku kafu,uzdahni 2-3 puta i priznaj sam sebi da je realnost bolna!!!hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=uDJWXKFMY34 Ovo treba pjevati u petak! Samo da ne bude kise glupe
evo, ja sam zapet ko puška, repetiro sam hrakotinu iz petih žila. zelembać mi stoji u grlu, samo čekam naredbu iz stožera da to odapnem po neprijateljskim portugalcima.
lupajte vi pod njihovim hotelom i dalje, samo pazite da vas ovaj put uefa ne šutne s međunarodnog natjecanja. ometanje suparničke strane s namjerom je kažnjivo i nespada pod fair play. prošli put su vam progledali kroz prste, samo zato što je portugal pobijedio. ovaj put bi bilo dobro da vaša policija odradi svoju zadaću. mislim da netrebaju puštati huligane u blizinu protivničkog tabora. pogotovo netreba dopustiti to pljuvanje. to je stvarno dno dna.
poturice, oćetel im opet ispod hotela drečati, lupati kantama, bacati petarde itd... ko prošli put, da nemogu spavati. zadnji put vam se strategija izjalovila, šta ste sad spremili? neku koreografiju sa zoljama?
dobro došli u džamahiriju.
halo dodikovci citate portal nas nije vam dodik u stanju napraviti jedan.vas vakat je prosao SFRJ osvajanja titula kad ste uzimali nam najace igrace i dovodili u tabore c zvezde Dragoslava sekularca i partizana Duska Vujosevica
@Sasa, nece oni sletit u N.Pazar ili D.Maoču, neko cće ih skinut zoljom :D
moji Portugalci stoka je to , zato ih razvalite . Ajmo Portugal
Ckapi ckapi Reci to brzo nekolko puta....i dobit ces rijec koja opisuje Ronalda.
eno sad, jel se i posro na njih neko dok su bili ovdje?
eto mi divljaci a oni gospoda j.... im murinja
Podrska muslimanskoj reprezentaciji protiv Portugala ! Samo naprijed komsije do pobjede! Susjedna Republika Srpska je uz vas!