Start kvalifikacija za EP
55

Sprema se spektakl: Hrvati razgrabili sve ulaznice, na internetu koštaju 150 eura

D. P.
Očekuje se nastup pred 32.000 navijača (Foto: EPA-EFE)
Očekuje se nastup pred 32.000 navijača (Foto: EPA-EFE)
Hrvatska nogometna reprezentacija sutra na stadionu Poljud u Splitu protiv Velsa igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo, a ulaznica već dugo nema u prodaji.

Split je uzdrman velikom navijačkom euforijom i dolazak Vatrenih privukao je gotovo pa nezapamćenu pažnju. Stoga, ulaznica već dugo nema u prodaji.

Već prije desetak dana nestalo je ulaznica pa je Hrvatski nogometni savez (HNS) u prodaju pustio neiskorišteni kontigent ulaznica. To se dogodilo 17. marta, ali se i taj kontigent brzo rasprodao.

Stoga, sada se ulaznice mogu naći samo na crnom tržištu. Kako prenose 24sata.hr, na internetskim oglasima trenutno se ulaznice prodaju za 150 eura.

Cijene ulaznica za mečeve Hrvatske u prodaji HNS-a
Cijene ulaznica za mečeve Hrvatske u prodaji HNS-a

Inače, u zvaničnoj prodaji u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) ulaznice su se mogle kupiti po cijeni od 12 do 30 eura. Trenutno je cijena petostruka, a ko zna koliko će biti sutra na dan utakmice.

Tri dana kasnije Vatreni će gostovati u Turskoj u jednom od derbija grupe. Hrvatski navijači dobili su određeni broj ulaznica po UEFA-inim pravilima, a cijena je 5 eura.