Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miralem od Xavija uzima 6 ako Bog da
Klasu ce on dokazati kad predje ;)
Miralem playmaker u barci, Luka play u Realu, like za dobre momke.
aj ba ne kenjajte
od 22 igraca zna se da je gledao Pjanica, hih
I ja sam gledala G. Clooneya :)
Haha
Ko mi reče :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gledah i ja konu jučer, naguzila se kooo
Osvajamo i Španiju! Bravo Pjanke brate!!!!
Gledao sam i ja sinoc 4/Rooms pa niko ne pise o tome, pa sto?
Ovi novinari neka se informisu prvo pa onda clanak da pisu Barselona nema sportskog direktora, nego ima savjetnike za transfer medju kojima je i ovaj covjek a sportskog direktora dobiva tek poslije predsjednickih izbora
covjek gledao utakmicu na TV-u, pa sa time i Pjanica.....
da bogda šćeri da te kadija ženi...
Nije imao sta vidjeti
Niste dugo. Već sam se zabrinuo.
Treba Pjanke jos graha jesti da dodje do Barcinog nivoa. Prema trenutnoj formi nije ni za citavu prvu ligu, a kamo li Barcu.
Cinjenica jeste da bi se Pjanicev stil igre (kratka, brza proigravanja i igra na_prva) uklapao u Barcinu tika-taka filozofiju. A sad, da je Pjanic savrsen - naravno da nije. Moze i treba napredovati. Kao potencijalna solucija za Iniesta-inu poziciju, Pjanic je, definitivno, interesantan igrac.
@Tvrd... Tim te cini igracem. Ukoliko nisi Zlatan Ibrahimovic. On cini tim!