Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pusti Hajduk Avdija, idi u Inter
@ S@R@SLIJA Nabi tebi FK Sarajevo kompleks u ove dvije godine vecinego sto je onaj u Butmiru, pa jbt samo o njima pises. Rezervisi na vrijeme svoje zalihe Bromazepama, kompleksi ce biti jos veci.
Ma trazi ga Barcelona..kazu brz ko strijela
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DoĐose nova vremena izgubi se negdje Avdija zaboravismo svi na njega imamo dovoljno bagera...
sporazumno se razišli znači nije hajduk platio otpremninu. da mmu je dao otkaz morao bi da mu plati po ugovoru. znači avdija ispao korektan jer ni u hajduku trenutno nema love. čisto informativno moj perfekcionista da bar budeš u skladu sa nikom.
Da li je stvarno moguće …………….. da jedna takva klocina igra u reprezentaciji i to na SP.
Lik je na SP-u dao gol,pa ti gledaj.
I privukao pažnju velikih Evropskih klubova! Šejtane to trebaš napomenuti upravi Hajduka. Kako to da se mogu riješiti takvog majstora? Smiješan si pravo.
Sad trkom na aerodrom sacekaj Safeta pa zajedno za Tursku.Uzmi ga za ruku da ne promasi Gate.Pa kad vas najure za 3-4 mjeseca pravac Tosk Tesanj.
kažu barsa ga mjesto Xavija hoće......
kad avdija pretrci sve po lijevoj strani i uputi centarsut a lopta ode nebu pod oblake 😂
Avdija je bio los ali amidzin mali ocajan i jos gori. Ja se sa nekima ovdje i posvadjah dokazujuci da su nasa dva panja najgori igraci Hajduka ove sezone al de ti objasni bosnji koji je Hajduk zadnji put gledao protiv Partizana 1989 godine.
...jedan po jedan eto nam repka igraca bez klubova... A sto su nam bosanci nesposobni jel zbog tersluka il glupih menadjera a ja ne znam
Ma nemamo kvalitet brate. Da je dobar igrač, trpili bi njegov tersluk (osim Spahin, ono je previše) a i menadžeri bi se otimali za njega. Al hajd ti reci za naše Zmajeve da nisu rame uz rame sa Španijom, iako smo realno do pasa u blatu što se fudbala tiče..i tonemo još
Sad ce Avdija u Barselonu a Pape ce za trenera :)
i zvaće se Pap Sušiola :D
Zvace se Avdinjo i Papinjo, Brazilci iz BiH :)
Ko njega ikad zovnu u reprezentaciju, a na poziciji beka imamo igrače kao Martić (Verona), Mujdža itd.. Gledao sam Hajduk ove sezone on i Tino uz onog Maloču su standardno najgori igrači na terenu, onaj glumi Zidanea a ovaj je posebna priča .. Nadam se da će se Meša opametiti da ne završi kao Safet jer je stvarno dobar trener !!
Izvini, ali možeš li mi samo reći gdje nađe te talente tipa Martić? Je li to onaj što bruji nogometna Evropa o njemu? Pa Vršajević je za njega Roberto Carlos.
da te nijee avdijaaa najbolji igrac repke, bolji od dzeke bibera
Avdija,Zahirovic,Zec...svi u Sarajevo ,nemoj da ja Amidzu zovem,bolje vam je sami od sebe da dolazite !
Dovoljno je lose Sarajvo i bez njih...