Moraju platiti dva miliona eura
0
Splitskom Hajduku prijeti stečaj
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajduk ne može propasti,jer on živi vječno
Nek im daju pare oni bjeločarapaši iz hercegovine,ionako niko normalan više ne navija za hajduk.Ostala je sam o simpatija prema istom.
dok im je na grbu bila petokraka bilo je i nafake i evropskih uspjeha, a sad se raspadaju u bespucima povijesne zbiljnosti.
Volim Hajduk, nekako mi osto drag još od onog vremena prije rata, šteta bi bilo da se ugasi tako velik klub!
BILI SU BILI VRHVOVI PLANINA BILA JE ZASTAVA HAJDUCKOGA SINA NAPRIJED HAJDUCE RAT TE NIJE UNISTIO PA NECE NI SADA
Dok je bilo Juge, Hajduk je bio cetvrti najjaci klub u jednoj od najjacih liga u Evropi i omiljeni Titov klub, 1945 je malo falilo da preseli u Beograd i postane oficijelni klub JNA. (posto je odbio da se preseli, 1946 je osnovan Partizan)
unistise tako veliki klub ti sposobni hdz kadrovi, unistili su ga jer je hajduk za dalmaciju sto je barcelona za katoloniju. Dakle hajduk je pitanje identiteta dalmatinaca zasebnog naroda od hrvata sto svakako smeta onim sugavim zagorcima i purgerima zato su i unistili hajduk hdz kadrovi zalosno zaista sta se desava hajduku. Al hrvati su trazili hdz i podrzavali njihovu fasisticku politiku eto dobili su zlčatne kasike u hrvatskoj bas kao i mi u bosni