Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo da poznajes fudbal,zano bi da je bio faul,jer kada je golman u posjedu lopte,bar jednom rukom,igrac ne smije da igra na loptu i svaki put kad to cini okarakterise se kao faul nad golmanom. U svakom slucaju,strasna odbarana...
golmanica hahahaha koji ste vi kreteni
pa sta je dobro u ovome ko imalo poznaje nogomet primjetit ce koliko je mala proletila prilikom ovog suta lagana lopta a ona izbacena..,,sreca lagana lopta pa se imala vremena ispraviti..
Svaka joj cast. Mnogi muski golmani bi ovo primili. :) I lijepa je pravo.
loptu je nakon sto je odbranila sama unijela u gol, dakle bio je gol ! americka golmanka kao krava koj adadne kantu mlijek apa onda sutne nogom..
novinari jesu nepismeni, ali ova \"golmanica\" je ok. golman jeste rijec stranog porijekla, ali je prisvojena kao naša i imamo potpuno pravo da je mijenjamo kroz rodove, vremena i padeže kako odgovara našem jeziku.
ženama dugo treba da se odluče al na kraju izaberu dobru stranu
hahahha pa pogledajte skroz na kraju video da je unijela loptu u gol preko crte, dakle gol je bio hahahhaha
\"Solo se bacila u svoju desnu stranu kako bi pokrila taj kut. No, lopta se odbila od jedne njene saigračice, promijenila smjer i krenula u drugi ugao. Činilo se da je pogodak neminovan. Međutim, Hope Solo se munjevito uspjela podignuti s tla,\" a da ste pogledali video vidjeli bi da se nije niti bacala u desno niti dizala sa tla, u svakom slucaju fenomenalna obrana sto se mene tice bolja je od Kasiljasa ali je Kasiljas zato najbolji golman ^^
Uso joj heeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeee
Joj \" golmanica\" ccc, stvarno smiješno, do kada više kliktorix??? Osim toga, ušlo joj je...
Uf hebote, svaka čast.
hahaha ako je golman - musko onda treba biti golwomen- zenski golman hahahahha kako su glupi ovi novinari :D
odlicna odbrana svaka cast !!
nidje veze... lopta je usla u gol
Engleska fudbalska reprezentacija nikad nije imala ovakvog golmana!
ma, vratničanka...one njihove odozgora sve brane,al\' im redovno ulazi...i ne obazru se...