Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM LJILJANE, VOLIM LJILJANE, VOLIM LJILJANEEEEEEEEEE!!!!
Kaze Himzo,jeble vas ove reklame na videu..
Himzo, uozbilji se.
kao ludi smo.... ja brdjana balijskih sto gledaju "ultra tifo" portal..
samo da neki mamlaz ne baci baklju na teren i da ne bude zvizdanja irskoj himni. tek nakon toga cu biti zadovoljan.
no sikiriki, imamo 12 igraca na terenu, ja sam uplatio na Irsku
Će Irska da rasturi ovih 23%.
je li kod nas federalna ili bh prenose? ima li ko link za live stream mozda?
Ne shvatam sta je to u ovim divljacima pa neprestano prave vatromet. I jos idiot od novinara kaze da je to spektakularno. To je samo uznemiravanje mirnog svijeta i nista drugo. Debili kojima je IQ ispod nule.
Svaka cast na komentaru. Majkemi i ja sam se pitao i evo redom citao komentare dali iko ima pametan i vidim da imas ti. Ovi ljudi nisu svijesni. Ja bih im dao prskalice pa nek se k..ce. Zasto ne vodim djecu na stadion? Zbog ovih idiota i zato nikad necu da pripadam bhf-u. Nemaju za kafu ali za baklju imaju. Interesantno im kako gori i zagadjivaju zrak i okolis s tim sranjem. Ja sam davno vec rekao, da Bog da da radnja od tog koji ih prodaje izgori pa da vidi kako prava baklja gori. Samo ne razumijem ni ja ovog novinara i njemu izgleda gori baklja u glavi pa spektakularno mu. Svakvih nas ima.
petak 13
Srbija ono igra prijateljsku jel hahahhahahahahahhahahah
pusi ku*ac ..ko te je*e...moze Bosna i bez tebe....srboslavijooo..srboslavijo....
BHF top Simpatizeri flop!
Samo da bude približno isti broj hmmm članaka /vijesti/ kvadratića koji iskaču/ siromašnih foto-reportaža i nakon ove, po ko zna koji put, istorijske utakmice. Eto, ❤. Izdržo je Mujo i gore. Samo o pobjedi, 1564 vijesti. Jeeee :)) Jedva čekamo.
Bosna u ♡♡♡
Udišu isparavanja hemikalije koja izaziva kancer pluća. I tako svaki put kad je utakmica.
BHLEGION
koja svjetska tv daje otvoren prenos, zna li ko?
bombi* znas li mozda na kojem je uglu-stepenu ta devetka?
http://faktor.ba/veliko-interesovanje-utakmicu-bih-irska-iz-zenice-prenosi-25-tv-kuca/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)