Kvalifikacije za EP
0
Spektakl u Guimaraesu - osam golova!
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku im j bm kiparsku, 4 glave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na cenera!!!!!!!!!!!!!!!!!!8 pogodio, na ovim tokmacima hekn\'o...ne mogu vjerivat, ocam\' i sad me boli!!!!
Dvije reprezentacije zajedno koliko Željo sam . Stvarno smo jaki . Forza Željo !
hhe koja stimaljka od utakmice vidi se iz aviona pa pogledaj odbranu portugala koliko bjezi od lopte i samo dize ruku za ofsajd 100% nastimano
Tite mi, ja mislio da je EP 2012...
cipar je dva puta vodio...dva puta gubio,vracali su se dvaput protiv portugala,svaka im cast...
Pritom su Kiprani dva puta vodili. Letom u prostor i udarcem glavom Avraam je donio konačnih 4-4 i veliki bod Kipranima. Inace Avraam igrac Kipra. Ko je sad ovdje dva puta vodio a ko gubio?