Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UEFAlona!!!
Joj Neymara sramota me bilo ga gledati,ne moze proci najobicnijeg igraca,sam sebe zapetlja pa upadne a niti su mi ubaci valjali cemu...
mislim da se tata martino za*** pošteno što je neymara ubacio od prve minute, jer očito ti posjeduješ veći talenat za fudbal od njega ... kako je samo mog'o dopustit da takav stručnjak ko ti "trune" na klupi, pardon kauču u kući ... "najobičniji" igrač iz odbrane je juče im'o bar po 2-3 faula "na sebi" od ukupnog broja faulova atletica, svaki od njih - a pogotovo Gabi ...
pa messi jel te stid?
Realno ni ja ne podnosim Pedra i Busquetsa sa njihovom glumom. Ali ono što je Goudin kopačkom nagazio Alvesa dok ovaj leži na terenu preko pola ledja je van svake pameti. Pa Pepe ono ne bi uradio. Igrači Atletika odlični ali zaista im nije trebalo onoliko prgavosti. Crveni potpuno zaslužen prvo Alvesa skida sa dvije ruke i kad je ovaj ustao nastavio onda i lakat. Uredu je igrati onoliko laganih faula kako Barcelona ne bi razvijala igru, ali nikako nije uredu ne biti sportista na terenu. I nek je Messi fulao penal nisu vala ni zaslužili da pobijede. Ko je gledao utakmicu ne može reći da su simulirali igrači Barce osim gore navedenog dvojca. Objema ekipama želim uspješnu sezonu.
pedro i busquets zajedno sa albom su vazda "kaljali" ugled Barce svojim teatralnim padovima, i kao istinski navijač tog kluba sramota me bude kad se počnu bacakat po terenu... Al' ono sinoć je bio haos - stvarno tvrda utakmica u punom smislu te riječi sa puno prljavih faulova i ćuškanja od strane igrača Atletica, a ponajviše od Gabija - nije mi jasno šta je sudija čeko do samog kraja utakmice da mu da žuti - pa pola faulova je on sam napravio ...
Ta bacanja su krenula kad su ekipe pocele sa onim debilnim udaranjima cim igrac Barce dobije loptu (to je krenulo od Mourinhovog Chelsea). Kad vidis da ti neko na nedozvoljen nacin ne da da primis loptu a sudija to ne sankcionise, jedini nacin da se odbranis od toga je simuliranje pri kontaktima. Da drugi igraju cisto i ovi nabrojani koji simuliraju bi igrali cisto, al kad jedni ne igraju po pravilima zasto onda optuzivati druge koji na svoj nacin ne igraju po pravilima. Isto je ili nekog nedozvoljeno i hinjski udarao ili kad taj neko pocne simulirati zbog toga.
Bas sam iznenadjen prolazom...
Objektivno je Atl. bio bolji. Sudjenje je bilo smijesno, crveni kartoni za Atl.Madrid su bili smijesni, penal tu i tamo iako je i on sumnjiv jer je lopta vec bila pobjegla Pedru. Jedina svjetla tacka Barce je bio Valdes. Takodje, prepoznatljivo je da igraci Barcelone upadaju kako vjetar duva, ali vrijeme je da i sudije pocnu o tome razmisljati malo a ne da im dosudjuju faul na svaki njihov pad.
ne glupiraj se , crveni karton potpuno zasluženo , pogledaj snimak šta luis onaj radi alvesu BEZ LOPTE :) , a drugi crveni je igraču na klupi tako da je to ne bitno totalno , a da je atletico igrao odlično to jeste u svakom slučaju , SEMPRE BARCA <3 :)
Utakmica puna tempa i naboja. Meni bolje prvo poluvrijeme. Mada rano je pričati, tek je početak sezone, i sad donositi generalno zaključke. Polako. Mada svidio mi se Atl.Madrid.
da je bila jača ekipa od atletica uzeli bi ovo na nou campu, kao Bayern...like a boss :-)
Ne bi. Jaca ekipa bi igrala ne bi samo cekala kontre. Athletico ima jaku odbranu jos kad im dodaju i ove napadace da s njima igraju odbranu to je neprobojno (vidjelo smo Mourinha na Bernabeu).