Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo momcino..samo guraj 💪💪💪
Inter na aparatima 😁😂
Samo nedaj da ti amidza daje savjete u koji klub da ides i ja se necu sekirat za tebe. Jedno je bitno a to je da sto prije odes iz Hajduka.. To nije tvoj nivo, za veci napredak pici u ligu petice, gdje bilo.-
Izvanredno talentovan igrac, volio bih njega i Duljevica vidjeti po stranama.
e jeste papci, umjesto da podržite momka, jer stvarno vrijedi i ima kvalitete, vi ga ismijavate i zajebavate
U Sevilju! Joj šege! Do kraja prelaznog roka će se spustiti na neki kote*ebispor i na kraju ostati u Hajduku gdje će ponovo biti jedan od najsolidnijih igrača.
Sa koliko ste ga klubova dosad povezali,lik je trebao imat 1572 transfera...Imam moj komsija Ferdo kera koji je jednako sposoban ko ovaj panj!!
Susicu okaci kopacke, nema njsta od tebe...
Tri godine on prelazi u najbolje klubove, i u Sevillu je trebao jednom preci.On kad poslije Brazila nije nasao klub kad je sve bilo na njegovoj strani, i amidza i reprezentacija i mladost onda nece nikad. Opasno limitiran igrac u 25 godini zivota, sreca pa Hajduk nema para pa moze makar tamo igrati
Biće od njeg nešto. Pitam se šta?
Ahahahah ali fakat se grohotom smijem :)) ...
Sezona kiselih krastavaca. Koje trash novine. FUJ Sve za klik
A gdje je danas popodne Pjanke ???????
Tino treba da igra u Realu ili Barseloni ,jer on to zasluzuje svojim igrama
golemo
???????? kad ne prebacuju Dzeku i Pjanica iz ekipe u ekipu, onda prebacuju ostale.....
Uz ovo sto si spomenuo, dvije su jos stvari doprinijele: 1. Ibra ih sve izradio ko levate sa onom konferencijom 2. Klopp na godisnjem. Cudi me da nema Erdogana malo po sportu. Voli i on lopte nekad poigrati.