Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su "strašni" ovi sa komentarima da je Halilović prosječan igrač. Navedite mi ime još nekog igrača sa prostora ex-yu koji je sa 18 godina debitirao za neki top europski klub u posljednje vrijeme!? Taman da nikad više ništa ne učini u životu nakon ovog debija, učinio je više nego ćete vi pojedini net drkađije tokom čitavog svog života.
kovacic, jedvaj
JELI IKO PREGLEDAO SNIMAK?? GUBI LOPTE, DODAJE POGRESNO..NEKONTAM STA JE TU DOBRO..
jebo vas on više.
gledao sam samo prvo poluvrijeme. za 2 klase bolji od ostalih mladih, a najmladi je bio. sta ti je rec dinamova skola
@kljuc je multinacinalni spoj :D. takvi su izgleda najbolji
SUSICU ON JOS MOZE IGRATI ZA BH STA CEKAS OVAJ KOVAC I ONAKO RASTURI HRVATSKU REPKU
Ti stvarno mislis da bi halilovic odabrao.bh reprezentaciju ako mu se nudi hrvatska?
hahahahaha pa mali vjerojatno ne zna na karti bih pokazati , a kamoli ce igrati za nju. ni njegovom caletu nije bihostan bio prvi izbor ali kada je shvatio da ce biti tek grijac klupe u hrvatskoj odabrao je bih.