Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sevilla je losija ove godine, ali na Balkanca ce svaliti Španac to se zna.
Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša nakon Stjepana Bobeka , Šukera, Prosinečkog , Bobana , Sliškovića, Modrića i pokojnog Mancea
Da, ali statistika je neumoljiva... Raketa je obavio puno više,
Igrao godinama sa Mesiem i bio standardan. Dalje ne treba ni pričati,ali da je njegovo prošlo jeste. Igrao za najdražu nam repku i ni u snu mu nije padalo na pamet da zaigra za bh. Znači ljudina i pol.
Qarina kao i tvoj caca
NIje njegovo proslo, kao sto nije ni Dzekino. A Dzeko i Raketa se recimo odlicni prijatelji i seru se na tvoj hercegovacki nacionalizam.
On je i mogao samo biti igrac da doda loptu Messiju al ako je udaljen max 5m od njega, na 6m je vec pogrijesio. A sto se tice brzine, Busqets je za njega raketa.
ta marcina piskarala bi bila sretna da dobiju autogram od igrača sa 15 osvijenih pehara sa barcelonom. plus 1 sa sveljom i 1 sa shalke
Isti ovakav text možeš prepisat i za onog hobita modrića, totalno beskoristan na terenu
Vezni red, a daje golove. NIje beskoristan nego površno gledaš fudbal kao igru.-
Ne mogu jos da prebole kako je izlevatio Real sa Seviljom, jos prije nego sto je presao u Barcelonu.
Predugo je na klupi, teško da se može vratiti u formu