Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ovaj savrsen clanak , mogli ste napistati dali se i za jajca pocesao
Dok Spahic zuti, Dzeko trpaaa..
nije ni čudo stravinar obični zavio nas je u crno oca mu sandžačkog, što ne igra za srbiju porijeklo mu je otamo
da li ste se umorili dok ste napisali vijest?
Emir Penal Spahic
žuti žutuju, rumeni putuju...
zbogom euro, živio spaha
@aaa @qwerty U pravu ste, svaka utakmica zuti. Igra dobro, ali koliko doprinosi svojom igrom toliko nas kosta glupim faulima i zutim kartonima. Po kolicini faula i zutih kartona on ne zasluzuje kapitensku traku. Zuti kartoni, faulit u kaznenom prosturu, igranje rukom u kaznenom prostoreu, daj bolan u ozbilji se vise nisi balavac. Zasto ti je ta tintara na ramenima, koristi je malo covjece.
hajmo spaha polako ali sigurno, na kraju sezone u ginisovu knjigu rekorda
smijesan igrac. u svakoj utakmici zuti.
hocel spahic i jendu utakmicu zavrsiti bez zutog kartona... po ovome nece igrati u Portugalu jer ce sigurno dobiti u Zenici
Hvala na iscrpnom tekstu
@P.i.p.o Dok Papac zuti Ibisevic zabija
Spaho je legenda :D