Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kad se sjetim kad je Sajo sam smlatio Argentinu sa 3 gola a vidi ovih danasnjih uhljupa, katastofa . .......
Mi smo ko i obicno Moralni pobjednici :-)
Veceras ce biti prvi put nakon 15 godina da necu gledati tekmu nase repke... Grci sinoc do zadnjeg daha se bore za 1/8 finala a kod nas sminkeri hodaju sa italijanskim frizurama i vehabiskim bradama... Zadnje 2 utakmice su trebale biti formalitet za prolazak u 1/8 a ne blamaza. Sa ovom generacijiom igraca mogao je svaki levat da se kvalifikuje i dodje do makar 1/4 finala... A ne da se bez ikakve inicijative izgube obadvije utakmice.
@ sbiljeska... Allah*
bag, u pravu si ! a zasto bi bilo "CUDO" da Aggentina pobijedi nikad slabiju i nezrelu Nigeriju, a da ozbiljni Iran pobijedi neozbiljnu BiH, tj, neozbiljnog Saju Susica?? Puno je nerealnije da ce se Nigerija odbraniti od Argentine koja ce igrati rastereceno i tek sad cemo vidjeti svu raskos argentinske repke i sav jad i bijedu Papetove "taktike" gubitnika i PLASLJIVCA koji se plasi vlastite sjenke !!! Ugledaj se na KOSTARIKU i GRCKU, pogledaj kako se BORI za drzavni dres do zadnje sekunde, kako Meksikanci SAMLJESHE Hrvatsku, itd, itd.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi pustio Iran da prodje samo zbog Dodika I njemu slicnih kretena!
Ako je cudo nas pobjediti, e jeb. Nemojte ba pretjerovati. P.S. Poderat cemo mi Iran
Znači, nije gotovo dok matematika ne kaže suprotno
Neboj te se ŠIJE,Sušić ima taktiku za vas,PRIPREMITE KESU i eto osmine finala za vas.
Jednostavna anketa Vaha vs. Pape Ko ima vise pristalica? ( ) VAHA (-) PAPE bas me zanima...