Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud demikelis igra za argentinu,a on rumun?
OPRAŠITE ME NIGERI
bome 'mlada' to bi ti zadnje bilo :D
Jeste i vi navalili da imamo najiskusniju ekipu, kao da to zapravo ima veze sa istinom. Pa Hajrovic, Kolasinac, Bicakcic, Vranjes, Sunjic, TSS, Hadzic zajedno kada se sastave nemaju 60 utakmica. To sto se neko provalio da nam je ekipa najiskusnija ne mora da znaci da je istina.
Nisu htjeli u cjelosti clanak s indexa kopirate, jer sad ce za par minuta novi tekst pod naslovom "BiH ima najiskusniju ekipu na SP"... Vise klikova i komenttara to oni zele, a to sto im clanak sadrzi 3-4 recenice to nema veze...
Ako vec kopirate od Indexa onda bar prepisite u cjelosti, a tamo se navodi kako imamo najiskusniju reprezentaciju, imamo najkonstantnije igrace u ekipi
BRAVO. HOĆU. BAŠ TO DA DODAM. Pa ako ovo objavljujes pa valjda se oko nas vrti. Pa jbt nigdje.nas. Libo me za ove. Tacno medju igracima imamo startere koji su i 60 utakmica odigrali za nacionalni tim.
Ma samo pritisak po cijelom terenu k'o u zadnje dvije tekme. U odbrani Demikelis, Maskerano, Zabaleta i Kampanjaro imaju 1000 kuka zajedno. Pored toga po meni nisu ulijevaju samopouzdanje u svojim klubovima hem su imali i tešku sezonu, a ljudi u godinama. Ma možemo mi cucnut' gol ovim Gaučosima, komotno.