Špekulacije o odlasku
0

Song: "Fabregas previše voli Arsenal da bi ga napustio"

Totalsport
Alex Song, kamerunski nogometni reprezentativac u redovima londonskog Arsenala, ponudio je za News of the World izjavu koja će silno razveseliti navijače ''topnika''.

Arsenalov kapiten Cesc Fabregas prva je i najveća želja Barcelone i Manchester Cityja u sljedećem, ljetnom prijelaznom roku. No, Song je sasvim uvjeren da će Fabregas i dalje ostati na Emiratesu. Za takvu tezu ima i više nego uvjerljiv argument. To mu je povjerio sam Fabregas.

"Cesc je iznimno bitan igrač za Arsenal. Ostat će s nama i sljedeće sezone. To je najbolja vijest. Siguran sam 100% da ostaje u našem klubu, jer razgovaramo baš svaki dan. On previše voli Arsenal da bi ga napuštao. Velika mu je želja osvajati trofeje na Emiratesu. Nikada mi nije spomenuo čak i da razmišlja o odlasku u Barcelonu", kaže Song.

"Nogomet je uvijek pun raznih špekulacija, ljudi previše pričaju prazne priče. To je uvijek najlakše, pustiti u javnost neku glasinu. Međutim, mi u Arsenalu imamo sjajan momčadski duh i zajedničku želju osvajanja trofeja. Pravi smo prijatelji i na terenu i izvan njega", dodao je 22-godišnji kamerunski nogometaš.