Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupost ,ne vrijedi uopste toliko .prosjecan igrac .on u barceloni nikad ne bi dobio vise od 15 minuta po utakmici.
kapiten mlade spanske reprezentacije koja je osvojila svijetsko prvenstvo jedan od najvecih talenata na svijetu. kada pogledam koje se cijene obrcu u danasnjem nogometu 20 miliona nije skupo. http://www.youtube.com/watch?v=pZEtXuclS6s
Ima Bayern i para' pa može im se, Al i zaslužili su, ipak 3 finala u 4 godine nije mala stvar...
Nije 25 miliona vec 20 miliona. Kad vec prenosite informaciju, prenesite je kako treba! http://prntscr.com/1feqz2
ja ba , covjeku otkupna klauzula bila 18 , nisu mogli nabrati jos 7 miliona na 25 miliona ni pomocu trikova.max 20.
18 mil je otkupna klauzula. 2 miliona je porez( igrac je odlucio to dati iz svojih sredstava) dogovorena je utakmica izmedju bayerna i barce u naredne 3 godine prihod ide u kasu barce. i plus bonusi recimo ako bayern ponovo osovji ligu prvaka a alkantara dobije velik broj utakmica moze porasti do 25 miliona eura transfer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern = MASHINA
da da..veš mašina hahahah