Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcina obrana je najgori dio njihove ekipe i onda dopuste da im takav obrambeni talent ode i to bez odštete. Nevjerojatno.
Heh ne mogu da vjerujem sto se ljudi upalise, pa dobro ako su igaci koje ste pobrojali vec toliko kvalitetni cudi me da su zadnji par godina izdvojili silan novac na npr Ibrahimovica, Alvesa, Fabregasa, Sancheza, Maskerana, Songa, Neymara? E sad naravno da malo pratite fudbal znali bi ste koliko se puta FC Barcelona, njihovi igraci (xavi, Iniesta), njihov predsjednik oglasili povodom velikog trosenja novca npr R. Madrida ali i drugh klubova. Zato ne serite, i odjebite ;)
...ma engleski klubovi se posvetili samo unosnom biznisu...razvijanja mladih kadrova za male prodaje te prodaja za masne!
Kad se Pique penzionira, ovaj ce se vratiti za 10* vise u brasu
Pa dobro, svima je vec odavno jasno da da su Barcine price o oslanjanju na vlastite kadrove price za malu djecu. Mnogo vremena je proslo od Xavia, Inieste, Messija. Skoro sve nakon toga sto je Barca ponudila su solidni igraci koji povremeno odigraju vec dobijene utakmice ili prvenstva. A nikako ne igraci koji bi bili nosioci igre, kao pomenuti trojac.Barca godinama ulaze ogroman novac za dovodjenje igraca sa strane, sto mi je Ok i svi to rade. E jedino sto je malo dvolicno kad prigovaraju drugima zbog trosenja miliona...
A kad su to prigovarali,aj šuti bgti,hejteru
E moj brzi, očito nisi upućen. Sergi Robrto, Alcantara, Bartra, Delofou i još mnogo njih su prošli la massiu, kaj 'štampa' kvalitetne igrače svake godine, samo ne mogu doć do prilike, jer realno ne postoji vezni igrač koji bi zamijenio trojac: Busquets(koji je 88. godište), Xavi i Iniesta, ne samo u barci već na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)