Karijeru nastavlja u Australiji
7
Službeno: FC Sydney novi klub Alessandra Del Piera
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno legendo, juventini te nikad neće zaboraviti! Forza Juve
znaci od sada se prati i ova liga GRANDE DEL PIERO
Tuga, jarane, da ovakva legenda zavrsi u poluamat.erskoj ligi zemlje kojoj su glavni sportovi ragbi i kriket.
sretno legendo tamo daleko kad ti nasi cigani nisu dozvolili da zavrsis karijeru u klubu koji volis...a nekad je odbijao bianco ponude da napusti juve...jedan je fenomeno vero10
transferi dana, TIP DANA, GOLOVI UTAKMICA LIGE EUROPE 4fudbal .com
Australija je bila kolonija kažnjenika i zatvorenika. Pošto je Del Piero do jučer igrao u klubu kriminala, namještanja i afera, taman mu preseljenje u Australiju pristaje.
Sretno capitano! :(
Sretno,grande capitano Bianconneri foreever
Trenutno najbolja pjesma na svijetu. http://www.youtube.com/watch?v=smRGh_6GuW0 Placem kao malo dijete. Uvijek na tvojoj strani, gdje god i kako god. Forza Grande Alex.
sretno nasa legendo \"Capitano per sempre\"