Komentari (580)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna i bosa da prostiš I hladna i gladna I ktomu još da prostiš Prkosna od sna
Dani PONOSA i SLAVE!!! Ovaj narod je to ZASLUZIO!!! VOLIM TE BOSNO!!!
Bosna je zemlja prepuna čari, Trepeta šuma i bljeska vode, Brda joj kite gradovi stari, Nad njima sinji oblaci brode. Čini se, to je začaran kraj Kroz koji vilu progoni zmaj. Duboke gore svečano ćute U mirnoj sjenci bez ljudskog zova, Tu medo tapa niz tajne pute, A obnoć huče premudra sova. Na proplancima, sve ti se čini, Igraju vile na mjesečini.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sin ce da se zove IZET !
Hoću da mu budem kum !
ima da mu 200 maraka bacim na celo...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
hajroviću noge ti se pozlatile :) NAPRIJED ZMAJEVI
JA SAM UVIJEK GOVORIO DA NAM JE SJEVER JACA STRANA A MENI NIKO NE VJERUJE :(
Ajde i meni 10000 lajkova nije to nista ko voli nasu dragu Bosnu i Hercegovinu
Dzeko leti za njim kad je dao gol,a sta je on uradio za dvije utakmice? ne bi ga dao da se jos 2 x igrale utakmice
sta si ti uradio , sta sam ja uradio za 2 utakmice ? pa bi opet letili za njima da smo bili u pricli :) i dzeko je ipak samo bosnjo u dusi :D
Nadam se i molim da Litvanija uzme bod i da govna ispadnu. Dao Bog da im ovo bude jedina radost u narednih 100 godina,pa i više. Croatia u srcu.
Registrovo si se na bosanski portal klocu, MRS U PICKU MATERINU JEBO TE OTAC KOJI TE RODI BOLJE DA JE SAM SEBI USTA SVRSIO NEGO TI U MATER!
@Croatico Baraž calling?!
Dzeko skino majicu ku*ci se :D ... al i zaslužili su!!!
POZIVAM SVE ONE KOJI IMAJU VREMENA DA ZAJEDNO DOĆEKAMO ZMAJEVE NA AERODROMU. ONI TO ZASLUŽUJU. VOLIM TE BOSNO
Sa parkinga dade gol
Bravoooooo Bosno :-)
Sto se tice Hajrovica, gledao sam ga na Youtubu, ovo nije njegov slucajan gol, on ovakve golove rola pocesto. Dobili smo igraca koji moze igrati umjesto Dzeke, Misimovica ili Salihovica. Ima sve sto ova trojica u kombinaciji. Puca slobodne, puca penale, daje golove, zabija sa parkinga, totalno univerzalan mali. Cudo da ga neki veci klub nije vec doveo u svoje redove. Uglavnom mali treba biti standardna postava.
sad ce on tek privuci paznju velikih klubova, tj vec je privukao sinosnjim golom.. jos kad se pojavi koji put u repki.. vidjet ces kako ponude pljuste :)
Dzeko ce na popularnosti izgubiti jos vise, ako nastavi ovoliko da trci....
dzeko samo trenutno ima nekih problema koi se kriju od javnosti bice to sve u redu ako bog da jer i ko nema veze nikakve sa fudbalom i zna kako se dzeko do sad sa loptom snalazio sad i taj ko nema veze sa fudbalom vidi da nesto nije u redu sa dzekom ali nadam se da ce to prevazici dzeko
zuzul...to jedino da ga more ljubavni problemi ili zdravstveni... ne znam sta bi to pobogu drugo bilo :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala vam ZMAJEVI! Poslije Izetovog gola najvise me zanimala reakcija Dzeke, i sta reci, Pjanic je bio brzi ali ga je Dzekson drzao duze u zagrljaju nego Amru. Dzeko je kralj kvalifikacija al' je Izet sinoc ispao doktor. Covjek jednim potezom lijeci sve tegobe. Jos jednom, duboki naklon i veliko hvala...
Eno Dzeko na goal.com od fanova Flop of the Match, a Hajrovic top of the match. Zasluzeno i jedni i drugi.
http://www.goal.com/en/match/92507/slovakia-vs-bosnia/lineup-stats?ICID=OP
007 sta si se ti natovario na dzeku svi vidimo da ima momak problema odakle ti znas sta je u pitanju ali ipak igra momak popravice se ipak je to igrac velike klase i nije ti to fer svi imamo losih momenata u ziovtu ili mozda ih ti nemas
Bosno moja, divna, mila, lijepa, gizdava... :)
Natjerali smo ove ortodoksne budale, mislim ove prdoslavce, da se moraju između sebe borit ko će u baraž. Koji je to merak.