Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo svi u glas PUUUUUNNNNAAAAACCCC i napuniti punce sa 3 razlike.
tesko ce to bez husrefa ici.
A bez punca nikako...
,ozemol klepit Ordagica i Dzidica na Zimu iz Slobofe ikako , ocito je da finasijski ihraci vide da ih neve mov pokroz nnez Azmira. Orfagic je stvarno taj kreator sto ma, trena a Fzific bi donio mir u odbranu , izivbiro ni se da zeljo opet to uktade . Tkodje Ovbradovic sa obzirom na jrednog napadaca , Amera ne racunam , ne bi bio los izbor . Pitanje je da lli mi imamo novce uopste. Janjosu svaka cast izvlaci maksimum iz najgore ekipe Sarajeva u zadnjih pih godina . Gledam Siroki i kontam
ekipa sa Velkovskim Sttojcevom Cimijem itd bi ih razmontirala toliko su kose izgledali
@samir.islamovic.9 ,,mozemol klepit Ordagica i Dzidica na Zimu iz Slobofe ikako , ocito je da finasijski igraci vide da ih nece moc pokrit bez Azmira. Ordagic je stvarno taj kreator sto falitrena a Dzific bi donio mir u odbranu , iznerbir bi se da zeljo opet to uktade . Tkodje Obradovic sa obzirom na jrednog napadaca , Amera ne racunam , ne bi bio los izbor . Pitanje je da lli mi imamo novce uopste. Janjosu svaka cast izvlaci maksimum iz ovoga . Sorry ZA TExT gore , tastatura poludila .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos jedno kolo Sarajevo ostaje neporazeno. Odlicna vijest. Niz se nastavlja.
ne trci pred rudu
@KSAhunter Baš
za dvije godine sloboda skupa s bracom iz zenice u drugoj ligi :)
Ako ovako nastave,onda ces biti 99% u pravu :)
vi ne mozete da podnesete da nesarajevski klub bude u vrhu, to je vasa neizljeciva bolest
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj neka. Sportska šansa za Sarajvo.