Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vugdalic ce dovesti van nisterloja ,da mu cita broj postignutih golova.
@BLADE8 el hadji dioufa
@BosmalBoyy3 sabahudin je bosnjak koji vuce na onu stranu. Treba mu špuru narediti.
Uh, moraju se pripazit finansijskog fer pleja, jer sad zele ipak da odrijese kesu vlasnici, bice zanimljiv transfer period.
@11111tayson sta se lozite ba, ovo je bila zaje3ancija, kakav crni fer plej
Hahahahahahahahahahahhahahahahahahah
Koja budala moras biti da igras u tuzli. To ti kao da dodjes u Rim, a ne vidis Papu.
Koja budala moras biti da igras u tuzli. To ti kao da dodjes u Rim, a ne vidis Papu.
Sloboda ciljano dovodi pojacanja, sve sto su doveli opravdalo je ocekivanja, neko vise neko manje ali svi su igrali i dali svoj doprinos. Cim se odricu Lakicevica a pogotovo Ivetica znaci samo da su nasli druge i bolje tako da ce i slijedece sezone sigurno biti u vrhu
Bitno je da punac i amidja skupe dovoljno para za klub osnovan od strane Saveza komunista BiH 1947. Njima trebaju sudije a ne igraci.
Al se ovaj haudric samo seli
*Europska Sloboda
Kouadio se vraća u Sarajevo. Svakako je posuđen igrač.
Citajuci komentare pojedine face se vec sad ustrtile da rajvosa moze opet na godinu ostat bez evrope...
najNEtrofejniji BH gigant
"gigant" hahaha
u sarajevu je sad jako trazena ona naljepnica za auto " ja BIH u Evropu "
sloboda druga liga aljbanskog prvenstva
ma realno, sloboda neka zapamti dobro ovu sezonu imali su priliku osovojiti neki trofej pa cak su mogli duplu krunu uzeti... tesko da ubuducnosti mogu sta uraditi, odnosno da ce ima se ovakva prilika pruziti ... mislim da je i evropa maximum!
Kad se za par godina budu hvalili drugim mjestima u ligi i kupu.
realno, uz ovakva ulaganja nemoj se brinuti za slobodu, nas ceka dobra buducnost, godinama smo tavorili i u 2 ligi i u sredini tabele tako da smo mi zadovoljni..
A kada se , a kada se opet vratimo.....