Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO MI JE DRAGO ZA OVU POBJEDU! OVO DOKAZUJE DA NAS JE SUDIJA POKRAO PROTIV NIGERIJE! NI ARGENTINA NIJE OVAKO SAVLADALA IRAN!
I protiv Argentine bi bilo 1-1 da nije autogola, hajde ne budi ljubomoran majke ti...
eugen ti imas neke psihicke poslijedice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bravo susjedi! :)
Vidite u kakvoj mi drzavi zivimo i okruzenju,covjek napise bravo susjedi i neko mu udara minuse bolest bolesnici vi ste bolesni.
Prelijepe slike.... Valjda će se političari početi ozbiljnije brinuti kako ovu prelijepu omladinu zaposliti.....
Kakav podvig? Neko polupao loncice
Malo ssm gledo, jedo 10 minuta, oprt mi drago. Pokazalo se da je susic trebo mene slusat.
cemu slavlje?
BUDALE ŠTA SLAVITE ŠTO IDEMO NATRAG KUĆI; A JESTE BLESAVI; ALI RADUJTE SE AKO OVAJ KONJ OSTANE TRENER NEĆETE VIDJET VIŠE TAKMIČENJA OVOG NIVOA:
Ovo je ipak istorijska pobeda reprezentacije BIH. Čestitke Zmajevima, i ako Bog da videćemo celu bivšu Jugoslaviju na sledećem evropskom prvenstvu. Ostale se još 2 Balkanske reprezentacije (Grčka i Švajcarska) a evo i Noleta u 3. kolu Wimbledona.
Ovo slavlje me uopće ne čudi, bih moze jedino slaviti pobjede u sjedecoj odbojci i ispadanje iz skupine SP.
S kim je Srbija danas igrala, ne mogu da nadjem na netu? :-)
Cestitka susjedi...zasluzena pobjeda i sve najbolje u iducim natjecanjima...naravno,zelim vam da osvajate druga mjesta,al nije ni to lose,s obzirom da ce vam bit drago kaj ce Hrvatska bit prva ;)
ČUJ PODVIG PA KO DA SMO BRAZILA DOBILI DA JE BILO OVO ZALAGANJE I PROTIV NIGERIJE BIO BI PROLAZ ŠTETA BOG ZNA KAD CEMO OPET IMATI PRILIKU IGRATI NA SVJETSKOJ SMOTRI.
Znam ja...za 4 godine,a na eurpskoj za 2
bgm i treba da se slavi odlazak Papeta stare ublehe i burazerovih pulena
Neka se ljudi raduju.
AVDIJA I TINO popišali se danas svim kritičarima u usta!
Momcima svaka čast al jebem ja Tinu amidzincu a Avdiji neću ništa ružni su familijarno
http://s1.skijumpmania.com/r94808 -odlicna igrica login!!!
Padala kisa,a Boga mi i golovi :D